Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat, joi, la Digi24, că Liviu Dragnea “nu prea are unde” să reintre într-un partid politic, dar că poate fi fondator al unei noi formațiuni. Gazetarul susține că “este greu” ca fostul lider PSD să-și facă singur un partid sau să revină în rândul social-democraților. Totodată, Cristian Tudor Popescu consideră că publicul lui Dragnea nu a dispărut, “dar nu cu discursul anti-justiție poate să mănânce o pâine politică”.

„Ce e de spus e ce se va întâmpla după această punere în libertate a domnului Dragnea. Faptul că are interdicțiile acestea de a ocupa niște funcții publice, politice în următorii ani nu-i diminuează domnului Dragnea setea de putere câtuși de puțin.

Chiar dacă ar putea să ocupe astfel de funcții, chiar dacă ar putea să reintre în arena politică, domnul Dragnea nu prea are unde, pentru că PSD în clipa de față stă binișor, chiar bine în sondaje, are o poziție bună în opoziție față de putere, din care poate câștiga în continuare procente. Deci nu-l așteaptă PSD-iștii în clipa de față pe Dragnea ca pe un salvator ca să scoată partidul dintr-o vrie în care nu se află.

Integral pe Digi24Comentarii

ABCD "Când te uiți la fauna din jurul lui Cîțu, îți scuipi în piept și spui: “Doamne nu mă lăsa!” Fel de fel de trepăduși, de vipere și de sconcși politici, de cărăbuși aduși cu drona, de ciumafăi, născuți în Bronx, de dive de Fratelli și infanți de Ferentari, toată pegra diasporei, adusă cu alai, în chip de patri(h)oată națională, reprezintă tabloul susținătorilor lui Cîțu". memorabil citat dintr-un articol de ziar memorabil.

20 iulie 2021 14:09

Mariussfinkter Preputzius Kurus Nebărbieritus Wurst Ciolacu Eu vreau să îl fut în cur și în gură pe fanul meu fidel Paulus, cunoscut ca și Paulussfinkter Hemoroidus Fekalius Limbrikus Wurst, sau pe scurt Paulus, neprihănitul Paulussfinkter, alias Ecce Kurrupt și Kuminecăturile Gemene

17 iulie 2021 4:16

Remember !.... Hai să ne mai reamintim despre Dragnea-Rahoveanul, marele Patriot și regimul său PSD-ist....Când schimba Primminiștri ca pe șosete și ne-a catadiricsit în final cu o ”Analfabetă” ca Primministră de semna documentele guvernamentale ale țării fără să aibă habar ce semnează !.....Și cum își mai dădea Patriotul Dragnea-Rahoveanu contracte bănoase de la Baronii Județeni PSD-iști către ”Tel Drum”-ul lui direct de pe terenurile de vânătoare teleormănene la mistreți....unde se mai băteau și cu nuieșa la cur unul pe altul....Că mă uitam pe 10 August 2018 la televizor cum erau bătuți și gazați conaționalii mei în Piața Victoriei din ordinul politic al său....Și el era în paranghelii cu lăutarii, amanta și pretenarii la Scroviștea.....ca și cum ”nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu i-a mirosit !”.... că le dădea cu pulanul numai la cap !....și-a gazat la întâmplare fără nici un dumnezeu bătrâni, femei, adolescenți și copiii !....

16 iulie 2021 14:57

KlauSfincter (nesatul) JohANUS, poponar pasiv Toti sustinatorii lui Dragnea trebuie executati public de armata MEA de poponari USR PLUS PNL. Numai asa vom avea pace. PAX ROMANA.

16 iulie 2021 9:59

Muie puscariasul Dragnea Care public aia platiti de Stefanescu sa faca propaganda puscariasului erau niste amarati de pensionari..daca ii intrebat cine le-a scris pe pacarde nu iti Spunea dar sunt sigur ca Codrin le-a confectionat.

16 iulie 2021 9:49

Găozar bolșevic ce trebuie sodomizat, el și familia lui de aurolaci 8:21

16 iulie 2021 9:27

După ”logica” domnul C.T.P. susținătorii lui Dragnea ar putea fi duși pe stadioane și SECERAȚI de armele NAZIȘTILOR!!!!!

16 iulie 2021 8:21

Dragnea, cel mai bun agent electoral al USR/PLUS Eliberarea lui Draknea e mană cerească pentru progresiști.

15 iulie 2021 20:36

As da o muie unui postac bolșevic. Acum! .

15 iulie 2021 20:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.