Membrii coaliției de guvernare s-au trezit cu o problemă foarte gravă, pe 23 iunie. Le-au fost dați afară de la Autoritatea Rutieră Română (ARR) 34 de ajutoare de campanie electorală. Și, cum un ghinion nu vine niciodată singur, cei 34 au venit pe capul parlamentarilor care-i angajaseră inițial, pe posturi-trambulină, la cabinetele lor.

Ca să împace pe toată lumea din coaliție, conducerea ARR a aranjat repede un examen pentru ocuparea acelorași posturi de unde au fost dați afară oamenii partidelor, astfel încât să se reducă rata șomajului printre ajutoarele de campanie electorală și să revină toți pe vechile posturi. Operațiunea face parte din mult trâmbițata campanie „de reducere a sinecurilor” din aparatul de stat.

Actualul guvern ne arată că se poate face treabă bună și cu legi vechi, atunci când folosește o portiță legală pentru a-și pune oamenii în funcții, în instituțiile statului. ARR a fost, după ultimele alegeri parlamentare, una dintre cele mai importante instituții pentru plasarea oamenilor partidelor politice, prin metoda „trambulina”.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.