Ludovic Orban şi Florin Cîţu îşi împart aproape frăţeşte organizaţiile câştigate, cu un uşor avans al actualului şef al PNL. Balanţa va fi înclinată de atragerea de partea lor a unor filiale ca Bihor, Cluj, Prahova, Sibiu, Giurgiu sau Alba.

Fotografia de moment a cursei pentru şefia PNL arată un uşor avantaj al lui Ludovic Orban, candidat care în continuare merge pe tactica adunării voturilor „bob cu bob” şi a mesajelor pentru baza partidului. Ludovic Orban are alături de el următoarele organizaţii: Botoşani (80 de delegaţi aleşi), Bacău (91 de delegaţi aleşi), Brăila (59 de delegaţi aleşi), Buzău (59 de delegaţi aleşi), Bistriţa-Năsăud (90 de delegaţi aleşi), Olt (86 de delegaţi aleşi), Teleorman (129 de delegaţi aleşi), Vâlcea (95 de delegaţi aleşi), Sectorul 3 (62 de delegaţi aleşi), Sectorul 5 (49 de delegaţi aleşi). În total, sunt aproximativ 800 de delegaţi controlaţi de susţinătorii lui Orban.

Pe de altă parte, Florin Cîţu are de partea sa Suceava (127 de delegaţi aleşi), Dolj (117 delegaţi aleşi), Gorj ( 82 de delegaţi aleşi), Mehedinţi (100 de delegaţi aleşi), Neamţ (91 de delegaţi aleşi), Vaslui (80 de delegaţi aleşi), Sectorul 2 (60 de delegaţi aleşi ), Sectorul 4 (52 de delegaţi aleşi).

Integral pe AdevărulComentarii

Măi Muie Paulus, neprihănitule Paulusfinkter, lasă mă zarva cu propaganda ta neo-marxistă împuțită. Chestia e că boborul știe și nu prea știe că PSD-ul tău împuțit neo-marxist a ruinat țara batjocurind-o și înglodând-o-n datorii externe de cele 85 de miliarde euro din 1990 pânâ-n prezent în toate guverările lui neo-marxiste de căcat. Așa că ia tu o Euro-Muie și marș d-aci răspândacule neo-marxist fezandat. Muie PSD!

13 iulie 2021 0:52

Aud de câteva zile pe televiziuni de la clănțăii PNL-iști.... Aud de câteva zile pe televiziuni de la clănțăii PNL-iști.... Că partidul lor va ieși întărit și unit după aceste alegeri interne !!!....Băi Liberalilor cât de proști ne puteți crede pe noi românii !....S-au făcut ei între ei Lichele și Trădători, s-au amenințat cu Pușcăria și Dosare Penale, s-au zgârâiat muierile liberale cu bărbații liberali...dacă și-au bruscat cu bodyguarzii până și Președintele Partidului ....se huiduie ei între ei la ședințe.....Acum a început ”faza pe destituiri” ....Și toate se întâmplă în bătaia de joc a poporului și a României abandonându-se guvernarea cu totul !....Dizgrațios este faptul că banii Bugetului sunt folosiți pentru momit și atras de voturi pentru alegerea lui Cîțu.....Chiar nu există Organe Financiare de Control precum Curtea de Conturi măcar să vedem și noi poporul pe ce s-au folosit banii Bugetului în acestă perioada ?.....PNL-iștilor, din toamnă vă văd dezintegrați sau divizați în două Găști necompatibile....Și proștii fac asta fiind ”la ciolan” (la guvernare). PNL-iștilor, în ritmul ăsta urmați ”Calea Țărăniștilor” la viitoarele Alegeri Parlamentare din 2024 !.....Să nu credeți că poporul ăsta sărcit și mai mult de indolența voastră vă va ierta !!!...

12 iulie 2021 15:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.