O bunică din Alabama a demonstrat că nu e niciodată prea târziu să-ți împlinești visele.

La 94 de ani, Martha Tucker se bucură de faima dobândită pe rețelele sociale, după ce nepoata sa a distribuit pozele bunicii în rochie de mireasă, relatează CNN.

Tucker a muncit 57 de ani ca agent electoral, asigurându-se că voturile cetățenilor de culoare erau luate în considerare în America.

În 1952, când s-a căsătorit, femeile afro-americane nu aveau voie în magazinele care vindeau rochii de mirese.

Însă după aproape 70 de ani de la acel moment, femeia i-a mărturisit nepoatei sale, Angela Strozier, că ar fi vrut mereu să încerce o astfel de rochie.


Comentarii

Bine, bine, dar noi când îl vom vedea pe Vharanul Dan Voiculescu în costum de mire cusut în furnir de nuc cu intarzii de mahon? Mirele respectiv trebuie neapărat să fie dotat suplimentar cu încă un coi, pentru că la un coi a avut infart la ocnă când servea patria, motiv pentru care a trebuit să fie liberat. Mirele va trebui de asemenea să fie și îmbălsămat cu căcat lichid, pentru a se mumifica sfânt pe vecie, ca mire mumificăcat sfânt. Numai așa partidul putorii putoarei umaniste de dosul dreptei stângi liberal social stalinist va prospera, deși sărmanul partid a decedat de mai multă vreme. Cu respect, Madona cu Coasa

11 iulie 2021 1:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.