S-au revoltat ruşii, după ce un clip electoral li s-a părut mult prea erotic. În schimb, la fel ca în România, nu se revoltă deloc când conducătorii le calcă drepturile-n picioare.Clipul electoral, lansat de partidul lui Vladimir Putin “Rusia Unită“, înainte de alegerile legislative, care urmează să aibă loc la 4 decembrie, înfăţişează pe o tânără focoasă, care se îndreaptă spre cabina de votare. Până să intre să voteze, se încinge într-atât de mult, încât trage cu forţa în cabină şi un tânăr.

După un timp, cei doi ies împreună, aranjându-şi părul şi hainele. Spotul electoral controversat are mesajul: “S-o facem împreună!” (Давай сделаем это вместе ).

Potrivit protv.md, spotul a dat naştere la nemulţumiri şi proteste. Acesta ar încălca legislaţia Federaţiei Ruse, cu privire la alegeri, prin care în cabină de votare nu poate intră mai mult de o persoană. Iar ceea ce se presupune că au făcut cei doi în cabină se pedepseşte prin lege cu aproximativ 1000 de ruble ruseşti, fiind calificat drept huliganism.

Intgegral pe ziuaveche.ro

Integral pe Ziua VecheComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.