Preşedintele interimar Crin Antonescu îl va primi azi, la ora 13,00, pe Philip Gordon, asistentul pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice al secretarului de stat american, Hillary Clinton, a informat duminică Administraţia Prezidenţială. Și premierul Victor Ponta va avea o întâlnire cu Philip Gordon.
Crin Antonescu

Departamentul de Stat american a anunţat sâmbătă că subsecretarul de stat al SUA pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice, Philip Gordon, va efectua duminică o vizită în România, unde se va întâlni cu înalţi oficiali guvernamentali pentru a discuta despre preocupările SUA în legătură cu recentele acţiuni guvernamentale care ar ameninţa democraţia şi ar slăbi instituţiile independente.

Și premierul Victor Ponta se va întâlni luni, la ora 17.00, cu Philip Gordon, întrevederea fiind programată după ce oficialul american va avea o discuţie şi cu preşedintele interimar, Crin Antonescu.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

vova In februarie 2012 cind romanii demonstrau impotriva pedeleprelor si a piratului basescian, ambasadorul american constata cu nerusinare ca ,,in Romania este democratie pt.ca demonstrantii nu sunt impuscati in cap''.Li se rupsesera decit picioarele [ce mai face baiatul acela cu piciorul distrus si cu 6cm lipsa ??] iar conducerea jandarmeriei raporta direct la sediul pedeleprelor cum stau represaliile. Ambasadorul ca sa nu fie schimbat ,ca in Bulgaria, trebuie sa salveze tradatorii pedelepre la pachet cu suspendatul si sa rezolve exploatarile de gaze de sist, sutele de mii de tone de cupru , miile de tone de aur de la Rosia Montana, sa rezolve vinderea de avioane din 1950 [50 buc] si chiar crucisetoare [2 buc] de la fier vechi.

13 august 2012 13:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.