Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso îşi exprimă "preocuparea" în legătură cu recentele evoluţii politice din România, cerând Guvernului să trimită rapid CC listele electorale pentru a se putea lua o decizie privind referendumul, declarându-se îngrijorat de presupusele "presiuni" asupra Curţii.

"Sunt profund preocupat de recentele evoluţii privind procesul de validare a referendumului de către Curtea Constituţională", afirmă Jose Manuel Barroso în scrisoarea adresată premierului Ponta.

"Este esenţial ca Guvernul României să răspundă fără întârziere solicitării Curţii Constituţionale de transmitere a listelor electorale, pentru ca instanţa să ia cât mai curând posibil decizia finală privind referendumul. În acest context, este de o importanţă capitală ca instanţa constituţională să fie lăsată să îşi clarifice poziţia, dacă acest lucru va fi necesar, iar toate celelalte părţi trebuie să se abţină să facă propriile interpretări", adaugă Barroso.

Integral în Jurnalul Naţional

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Comandorul Nu, Domnule Barroso! Listele trebuie ca in prealabil sa fie corectate. Luati aminte ca de cand a venit la stapanire basescul, s-a facut tot ce s-a vrut cu ele. Intrebati-l pe basescul, Cum a crescut numarul populatiei, incepand cu anul 2000-2003, cand de fapt in realitate scadea? Cum s-a procedat cu voturile din Franta? Cum a devenit ministru baconschi? Cum s-a desfasurat , pana dimineata, alegerea judecatorilor? Cum si-a aservit DNA, ANI, CCR, procurorul general, SRI, SIE, STS...etc. S-a folosit unilateral de prerogativele functiei de Presedinte al Romaniei( nu de sef de stat ! cum ii place lui sa se autointituleze), si si-a numit “slugile credincioase” (cei mai multi fara valoare), in functiile cheie, acaparand, cu ganduri miselesti, toate parghiile de conducere, sin u in ultimul rand, de coercitiune, asigurandu-si protectia, in orice conjunctura s-ar afla, inclusive in cazul suspendarii sale. A tutelat sustinerea (cu fonduri din banii publici !) preopagandei probasescul (vezi cazul cheltuielilor I.C.R. jecmanita de catre antiromanistul patapievici si sleacta sa de jalnici “filosofi”, si ganditori in ale raului, si… ale falsei culturi), chiar in conditiile in care cultura romaneasca era murdarita, ponegrita si marcata din abundenta de obscen.

14 august 2012 10:00

Comandorul Chiar ne credeti prosti? In realitate va preocupa activitatea PPE care ar trebui sa se desfasoare in Romania? Dna Merkel este ingrijorata de situatia Rosia Montana ? de exploatarea gazelor de sist? In general, voi “prieteni europeni total dezinteresati(!)”, sunteti preocupati de hidroelectrica, de cumpararea “la bucata” a pamanturilor din Romania? De ce CE nu trimite in Romania un emisar neutru, echidistant, sa studieze situatia reala din tara? De ce tratati Romania ca pe o colonie de mana a treia? De ce va purtati ca niste “frati europeni” care au dreptul (!!!) de a pune Romania la colt? V-ati obisnuit sa dati ordine in Romania, sa emiteti verdicte fata de starea de fapt existenta in tara, v-ati permis sa etichetati Romania si pe conducatorii ei, conform propriilor voastre interese.. Ati fost foarte rezervati insa, atunci cand se impunea o cat de mica apreciere cu privire la basescul si sleacta lui de imbogatiti pe spatele poporului, prin jaful comis, folosindu-se de contracte mascate. Stiti ce? Romanii s-au saturat de sfaturile voastre atat de duplicitare ! Poporul roman vine de demult si de departe, fara “ajutorul” vostru. Lasati-ne in pace! Vedeti-va de gravele pribleme cu care se confrunta Germania, Italia, Anglia, etc.(VA URMA !)

14 august 2012 9:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.