Un al treilea avertisment a fost transmis Guvernului Ponta de către preşedintele Comisiei Europene. Premierul român are o interpretare originală a mesajului de la Bruxelles.

La câteva ore după apariţia stenogramelor convorbirilor dintre doi miniştri- cheie din cabinetul Ponta în chestiunea recensământului pentru a decide soarta şefului statului român, din discuţiile cărora au rezultat presiuni fără precedent pentru schimbarea numărului de alegători, şeful Comisiei Europene, Manuel Barroso, trimite o nouă scrisoare dură Bucureştiului. Tonul apăsat şi avertismentele publice nu sunt o practică obişnuită a Executivului de la Bruxelles, mai ales după ce România a fost deja, în ultima lună, de câteva ori, subiectul unor dezbateri la vârful Comisiei.

Terminaţi războiul politic!

În esenţă, Barroso cere Guvernului României să răspundă fără întârziere solicitării Curţii Constituţionale de transmitere a listelor electorale astfel încât instanţa să ia cât mai curând posibil decizia finală privind referendumul. „Este de o importanţă capitală ca instanţa constituţională să fie lăsată să îşi clarifice poziţia, dacă acest lucru va fi necesar", mai spune Barroso. Tonul apăsat continuă. „Toate celelalte părţi trebuie să se abţină să facă propriile interpretări".

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

Un DAC Nu v-ati saturat si chiar intoxicati de minciunile pe care le debitati in calitate de slugi ale unui capitan-comunist-securist,mincinos din palatul "garaj",unde ii sta foarte bine Reveniti cu picioarele pe pamant , descarcati-va de veninul pe care-l aveti inoculat de aceasta naparca,bolnava de rautate pe poporul roman

14 august 2012 12:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.