Preşedintele interimar, Crin Antonescu, va avea luni, la ora 13.00, o întâlnire cu Philip Gordon, asistent pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, Hillary Clinton. Anunţul a fost făcut de Administraţia prezidenţială. Întâlnirea va avea loc la Palatul Cotroceni, scrie Mediafax.

Premierul Victor Ponta se va întâlni luni, la ora 17.00, cu Philip Gordon, asistent pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, Hillary Clinton, întrevederea fiind programată după ce oficialul american va avea o discuţie şi cu preşedintele interimar, Crin Antonescu.

Aceasta este prima întâlnire anunţată oficial a lui Philip Gordon la Bucureşti.

La sediul de campanie, preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat că în cursul zilei de mâine se va întâlni de asemenea cu Philip Gordon

Asistentul secretarului de stat american Hillary Clinton trebuia să ajungă duminică la Bucureşti pentru a discuta despre îngrijorarea SUA legată de recentele acţiuni ale Guvernului român care ameninţă echilibrul puterilor în stat şi care slăbesc independenţa instituţiilor, a anunţat Departamentul de Stat al SUA.

Philip H. Gordon, vine la Bucureşti, unde se va întâlni cu oficialii guvernamentali, "pentru a discuta despre îngrijorarea Statelor Unite în legătură cu ultimele acţiuni guvernamentale care ameninţă separarea democratică a puterilor în stat şi slăbesc independenţa instituţiilor statului".

Gordon va avea întâlniri şi cu membri ai societăţii civile şi ai comunităţii de afaceri pentru a discuta despre rolul lor în întărirea valorilor şi principiilor democratice împărtăşite de comunitatea transatlantică, mai precizează Departamentul de stat.


Comentarii

Gordon Va pune la colț ca numai timpenii faceți de trei luni încoace.

13 august 2012 13:14

ness Specific Antenei 3- manipulare Cei doi pacalici Ponta si Antonescu sunt chemati la ordine de SUA. Mister Gordon a avut deja o intalnire cu Basescu- prima de la sosirea in Bucuresti. Vai de Antena 3 -nici macar evidenta nu puteti s-o relatati corect ?!

13 august 2012 13:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.