Philip Gordon, Asistent pentru afaceri europene şi eurasiatice al lui Hillary Clinton, vine duminică la Bucureşti, pentru a discuta cu oficialii români despre "îngrijorarea Statelor Unite" faţă de ultimele evenimente politice din România, care "ameninţă separarea democratică a puterilor în stat şi slăbesc independenţa instituţiilor statului", se arată într-un comunicat al Departamentului de Stat american.

"În data de 12 august, Asistentul Gordon va merge la Bucureşti, în România, unde se va întâlni cu oficiali guvernamentali de vârf, pentru a discuta despre îngrijorarea Statelor Unite, ca urmare a ultimelor acţiuni ale Guvernului, care ameninţă separarea democratică a puterilor în stat şi slăbesc independenţa instituţiilor statului. De asemenea, Asistentul Gordon se va întâlni şi cu membri ai societăţii civile şi ai comunităţii de afaceri, pentru a discuta despre rolul lor în întărirea valorilor şi principiilor democratice împărtăşite de comunitatea transatlantică", a informat Departamentul de Stat. Gordon vine în România din Turcia, unde o însoţeşte pe Hillary Clinton, care efectuează o vizită în această ţară.

Integral în Gândul

Integral pe GândulComentarii

Comandorul Dnule Gordon! Va rog sa luati aminte ca in Romania, ca oriunde pe mapamond, atunci cand cineva merge in vizita, mai intai suna la sonerie, se prezinta gazdei, dupa care, indrumat de aceasta, merge si in alte colturi ale gospodariei. Poate nu ati stiut. Ati sosit intr-o tara suverana si independenta, condusa de un Presedinte, interimar dar constitutional, care ne reprezinta pe noi toti romanii. De ce nu ati respectat aceasta regula de bun simt? De ce nu v-ati prezentat initial la Presedintele constitutional al Romaniei? Aaaa! Aveati tot interesul sa-l ascultati pe cel suspendat? Este limpede cat de neutru veti fi. Dna Clinton este foarte ingrijorata! De ce? Ar trebui sa fie bucuroasa ca intr-un stat aliat, se fac demersurile ce se impun pentru a fi eliminate toate elementele care au facut posibila politizarea (de tip basescian) la maximum a institutiilor statului. Acum basescul striga in gura mare ca asistam la o lovitura de stat, ca guvernul a determinat amanarea validarii / invalidarii referendumului. Nu, Dle Gordon! Nu guvernul, ci CCR a hotarat aceasta amanare. Dar daca ascultati la indivizi de teapa lui basescul, macovei, blaga, videanu, si alti boureni, si numai pe ei, in scurt timp va veti demasca adevarata intentie cu care ati venit, nu in Romania, ci… in garaj. Va rugam sa ne faceti o favoare. GO HOME !

14 august 2012 10:25

v D-l Obama ar trebui sa priceapa ca se poate pune capat imediat crizei politice daca, securistul si fascistul Ba$$escu + gasca lui de tradatori, ar respecta votul celor 7.500.000 de voturi pentru demiterea lui si ar pleca eventual in America ce are o flota frumusica si buna sa o vinda precum flota romana. Nu vreau sa uit : sa ia in barca si pe actualui ambasador american din Bucuresti

13 august 2012 16:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.