Preşedintele interimar, Crin Antonescu, va avea luni, la ora 13.00, o întâlnire cu Philip Gordon, asistent pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, Hillary Clinton. Anunţul a fost făcut de Administraţia prezidenţială. Aceasta este prima întâlnire anunţată oficial a lui Philip Gordon la Bucureşti. Oficialul american ar putea avea tot luni o întâlnire cu premierul Victor Ponta. De asemenea, nu este exclus ca Gordon să discute şi cu preşedintele suspendat, Traian Băsescu.

———————————–

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a afirmat, sâmbătă, că subsecretarul de stat al SUA pentru probleme europene şi euroasiatice Philip Gordon, care va efectua duminică o vizită în România, va avea primele discuţii cu reprezentaţii Uniunii Social Liberale.

“Gordon va aici în calitate oficială şi primele discuţii le va avea cu administraţia, cu oficialii români şi aceştia sunt USL. Cu siguranţă primele discuţii pe care le va avea domnul Gordon le va avea cu reprezentanţii USL”, a spus Ramona Mănescu, citată de Agerpres. Ea a afirmat că preşedintele suspendat ‘Traian Băsescu, prin susţinătorii dumnealui în diferite structuri ale statului dezinformează la nivel internaţional’ şi că ‘i se pare absolut normal ca SUA şi UE să vrea să afle care este situaţia în realitate şi să vrea să discute cu oficialii români, deci cu membrii USL care pot clarifica situaţia’.Integral pe Ziua VecheComentarii

sclavul roman desteapta-te romane Cei care se considera stapanii lumii (USA, Israel, alte tari in care predomina "oculta") si considera celelate tari si popoare drept sclavii lor incearca sa-si mentina slugile lor tradatoare la putere perpetua. Aceasta o fac prin minciuna, diversiune, jefuire, agresiune si crima. Jos tradatorii si stapanii lor colonialisti.

14 august 2012 12:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.