Tensiunile din PNL au ajuns la cote maxime, echipa Cîţu acuzându-l pe Ludovic Orban că a condus ca un dictator partidul, iar liberalii care se alătură premierului primesc ameninţări. Orban a respins acuzaţiile şi a precizat că, deşi a fost „un sac de box” pentru mulţi dintre colegi, nu a fost nimeni dat afară din formaţiune.

„Partidul Naţional Liberal nu este o dictatură şi vă rog pe toţi aceia care sunteţi sunaţi de fiecare dată şi ameninţaţi să ieşiţi public şi să spuneţi. Pentru că, dacă se întâmplă aşa ceva, nu ne face cinste nouă”, a afirmat în faţa membrilor PNL Sector 4 Florin Cîţu. Premierul a dat şi exemplul lui Pavel Popescu, reales preşedinte al organizaţiei de la Sectorul 4, care a avut „curajul să stea drept şi să nu răspundă ameninţărilor”. Şeful Guvernului nu a uitat să-l taxeze pe Orban şi pentru comportamentul unor apropiaţi, care la începutul lunii iunie îi jigniseră pe cei care au mers alături de Cîţu: „Ludovic, te rog, să condamni şi tu pe acei colegi ai noştri care îşi fac propriii colegi lichele, trădători şi programează emisiuni la televizor şi aşa mai departe în care să îi denigreze”, a conchis premierul.

Replica a fost dată de Ludovic Orban chiar de faţă cu oponentul său din cursa pentru şefia PNL. „E o glumă. Cred că în puţine perioade PNL a fost mai democratic decât în perioada în care am condus eu partidul. Dovada cea mai bună este că se pot exprima în felul acesta şi că nimeni nu păţeşte nimic. Deşi am fost sac de box pentru mulţi dintre colegii mei, am mers mai departe”, a transmis liderul PNL.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.