Mai încrâncenaţi ca niciodată, liberalii îşi aleg în această vară liderii de organizaţii, iar în toamnă, şeful de partid.

Cei doi candidaţi, Ludovic Orban şi Florin Cîțu, sunt în campanie în teritoriu şi, de pe aceeaşi scenă, îşi aruncă acuzaţii dure.

În timp ce premierul anunţă tranşant că în septembrie el va fi câştigător, preşedintele Camerei Deputaţilor invocă Biblia, drapelul naţional şi biserica atunci când nu se compară... cu Cristiano Ronaldo.

Declaraţiile făcute de Ludovic Orban în fața liberalilor din Bacău au stârnit reacţii aprinse atât în PNL, cât şi la USR-PLUS.

Integral pe ProTVComentarii

Măi Muie Paulus, măi neprihănitule Paulussfinkter, lasă mă gălăgia aia ata propagandistică neo-marxistă împuțită, și servește o mUE că e dă la UE! Mica încăierare și cotonogeală d-acolo e un spectacol jalnic, ce să-i faci? Câțu vrea să fie Imperator al PNL, dar e cam necopt deși e școlit înalt, etc. La final, o să câștige unul dintre cei doi tartori, chestia e că o leacă de larmă și de înghesuială va fi, așa cum a fost și la alte găști politice. Muie PSD!

10 iulie 2021 5:53

M-ați înebunit voi alde ăștia PNL-iștii pricepuți la economie !..... Ce economie este asta să împrumuți în 2020 cca 15 miliarde de Euro pe care să-i bagi în furăciuni (vezi cazul ”Uni Farma”) și-n consum....Nu trebuie să iau lecții de Economie Progresistă Liberală !....Lecțiile le iau direct pe buzunarul meu la fel ca toți românii....că Kilul de cartofi a crescut de la 1 Leu (cel românesc) la 3 Lei (cel Egiptean sau Franțuzesc....căci de fapt doar cartoful ăsta străinul îl mai găsesc .....de-am ajuns să mânânc doar carne de pui chiar dacă doctorul mi-a interzis că-i plină de hormoni și-i pericol de cancer ?...dar presupun că știți de ce, că-i mai ieftină !....Eu n-am Pensie Specială șau Salariu Nesimțit la care la unii se și cumulează de la stat....Iar carnea de porc este doar spaniolă sau nemțească....Îmi vine scârbă când îl văd la TV-u pe Vicepreședintele PNL-ului Rareș Bogdan ce-a prostit nația asta cu memorabilă fraza ”Dacă vin PNL-iștii la putere în prima lună se vor tăia toate Pensiile Speciale !”...Și-a trecut un an jumate !....Canci !....Minciună Gogonată ”Made in PNL-u” !....Și acum s-o aud pe ”vestala” PNL-istă Raluca Turcan ca Ministră a Muncii că vor analiza persoană cu persoană pe cei cu Ajutorul de 8000 Lei de la Stat (Pensie Socială) (cei ce-au lucrat la CAP-uri înainte) că de are un purcel sau două găini în bătătură le va tăia venitul lunar social.....dar la aceia cu cu câte 50 000 Lei Pensie Specială le este frică să umble....PNL-iștilor, în ritmul ăsta urmați ”Calea Țărăniștilor” la viitoarele Alegeri Parlamentare din 2024 !.....Să nu credeți că poporul ăsta sărcit și mai mult de indolența voastră vă va ierta !!!....

7 iulie 2021 11:49

Ecce Kurrupt Sug Ruso-Pula, deci exist!

7 iulie 2021 1:03

Implica-te si voteaza chelia (soarele)! Căcîtzu mascatu' premier!

6 iulie 2021 23:23

Ecce Kurrupt Deci Lăbăralul veteran pe lângă tricoul lui Ronaldo, a scos biblia, drapelul național și biserica... Super Căcâțu când scoate arma lui secretă, adică carevasăzică steagul kurcubeului?

6 iulie 2021 13:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.