Preşedintele PNL, Ludovic Orban, candidat la președinția partidului, a lansat duminică un atac pe baze ideologice la USR PLUS – fără să îi numească direct – și a trasat marile linii pentru liberali. El a spus la Bacău că liberalii trebuie să sprijine valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc, comunitatea, adăugând că PNL are parteneri de guvernare care de multe ori se comportă ca şi cum nu s-ar fi născut în România, potrivit Agerpres.

Orban a făcut declarațiile în contextul în care în interiorul PNL există mai mulți influenți lideri de organizații județene cu vederi conservatoare, iar susținerea lor este o miză pentru ambii candidați la șefia partidului – Ludovic Orban sau Florin Cîțu.

Până acum, nici unul dintre cei doi candidați la președinția PNL nu și-a făcut cunoscut programul de candidat și marile linii ideologice.

Integral pe G4media.roComentarii

Kuminecăturile Gemene Măi fraților, Io zic să-l puneți șef la voi pe Marcelsfinkter Preputzius Wurst Kurus Nebărbieritus Wurst Ciolacu, ăsta e needucăcat, e neo-marxist ca și partenerii voștri de guvernare, e cel mai potrivit Limbric comunistoid care să vă fie șef. Cu respect, Paulussfinkter Preputzius Hemoroidus Fekalius Limbrikus Wurst Kârnatzius, alias Ecce Kurrupt

7 iulie 2021 0:49

Băi Muie Paulus, lasă vrăjeala aia cu lozincăraiele tale neo-marxiste împuțite. PSD pentru că nu l-a durut în cur de țară și de bobor, a înglodat România în cele 85 de miliarde euro datorie externă din 1990 până-n prezent în toate guvernările lui de căcat. Tu, ciocul mic, ochii la ușă, mersul piticului și mUE! mUE! Dar numai de la UE! mUE!

7 iulie 2021 0:45

pensionar Ai uitat baiete de alcool , de curvele politice, de minciuna, de furt, de coruptie generalizata.

6 iulie 2021 7:14

Fute repede o sobolanca negationizda. Acum! Clocotilda lu' Armando te asteapta la Sectoru#I pe o gramada de euro-gunoaie cu ciocku' cascat 24 din 24!

5 iulie 2021 23:00

Liberal convins Simt nevoia s-o iau iau la euro kur. De la tot poporul roman si in general de la toata Europa.

5 iulie 2021 13:09

PNL-iștilor.... Națiunea română ați trădat-o doar în folosul vostru propriu !....Unde-i sloganul Brătenilor ”Prin noi înșine !” în politica PNL-istă de astăzi când 70% din produsele alimentare sunt importate....iar numai în 2020 PNL-ul cu Guvernul său a împrumutat cca 15 miliarde de Euro doar dați în consum și furăciuni (vezi cazul ”Uni Farma” cu depozitele pline de măști neconforme și ventilatoare ATI de cinci ori mai scumpe....Alde tine ”Liberalul pur-sânge” ești mulțumit când totul ca producție internă se falimentează (recent Combinatul de Oțeluri Speciale-Târgoviște) voit în țara asta și consumi doar carne de porc din Spania și Germania iar cartofi din Egipt și Franța....Așa Liberalism mai bine lipsă !....

5 iulie 2021 10:55

je R-ati ai drak' de derbedei, cu orientarile voastre, voi, care nu catadicsiti sa strangeti gramezile de gunoaie imputite din sect.1, cu sobolani ce escaladeaza blocurile si Spitalele lasate fara paza, de complicea voastra intr-ale ticalosiilor, dementa Clotilda ! Si, nici sect.2 matrasit de alt USR/PLUS, nu sta mai bine, paragina si sobolani.

5 iulie 2021 10:45

Kuminecăturile Gemene Adică carevasăzică lăbăralul veteran vede cum Super Căcâțu mic și naiv se va îneca în căldarea cu euro căcat de la capătul kurcubeului și se va face de râsul kurcilor, probabil cu tot cu Klaussfinkter Wurst Johannis și eurovizionarii lui educăcați. Astfel lăbăralul veteran se poziționează strategic și ecce pregătit să recupereze măcar o jumătate de preskur și totodată să înhațe și toiagul puterii înainte ca acesta să cadă iar în mâna pizdacilor... Măsuri disperate pentru vremuri disperate...

5 iulie 2021 10:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.