Trei angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv un șef al Poliției de Frontieră din județul Mehedinți, au fost reținuți pe termen de 24 de ore, într-un dosar legat de combaterea contrabandei.

Anunțul referitor la reținerea acestor trei angajați MAI a venit în dimineața zilei de joi, 1 iulie 2021. Cu o zi înainte, miercuri, echipe formate din procurori DIICOT și din ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție din Ministerul de Interne au efectuat percheziții în patru județe, într-o anchetă privind fapte de contrabandă.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT) a anunțat, ieri la amiază, finalizarea unei serii de percheziții în patru județe din sudul și vestul României: Mehedinți, Timiș, Cluj și Dolj. Procurorii au fost însoțiți de ofițeri din Direcția Generală Anticorupție (DGA) din Ministerul de Interne. Perchezițiile de ieri s-au realizat într-un dosar privitor la o grupare infracțională care ar fi comis fapte de contrabandă, complicitate la contrabandă, trafic de droguri, complicitate la trafic de droguri, compromiterea intereselor justiției și luare de mită în variantă agravantă, în formă continuată.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.