Vicepremierul Dan Barna a afirmat miercuri seară la Digi 24 că subiectul pensiilor speciale trebuie abordat şi soluţionat, întrucât ”nu mai este un subiect care poate fi ţinut sub preş la nesfârşit”. În contextul în care poziţia coaliţiei este clară pentru eliminarea pensiilor speciale, Barna afirmă că părerea personală a candidatului pentru funcţia de Avocat al Poporului despre acest subiect este ”secundară”, potrivit News.

Dan Barna a fost întrebat, miercuri seară, la Digi 24, despre candidatul pentru funcţia de Avocat al Poporului, beneficiar de pensie specială şi a afirmat: ”Poziţia USR PUS în această coaliţie şi a coaliţiei în ansamblu este că acest subiect al pensiilor speciale trebuie abordat şi soluţionat (...) Poziţia individuală a propunerii pentru Avocatul Poporului (...) e secundară.

Integral pe HotnewsComentarii

xyz BARNA chiombalaul asta cu USL/PLUS fixati sunt sa creeaze haos si anarhie si distrugere in Romania ! Nenorocirea de USR/PLUS este vremelnica, nu este, si nu a fost nici majoritara (acum, i-a vota 5-6% din cetateni) pt a decide nenorociri in numele romanilor. CI fara adresa titularului - haos in Tribunale, la Politie, la Banci, la contracte de utilitati si telefonie...daca PNL/Johanis pun botul la dezastrul cu stergerea din CI a domiciliului, vom actiona in Justitie, si vom castiga.

24 iunie 2021 10:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.