Legea ungară care interzice "promovarea" homosexualităţii în rândul minorilor este o "ruşine" şi contravine "valorilor fundamentale ale UE", a declarat, miercuri, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

"Le-am dat instrucţiuni comisarilor mei de resort să scrie o scrisoare autorităţilor ungare pentru a ne exprima preocupările în plan legal, înainte de intrarea în vigoare a legii" respective, a precizat şefa executivului european într-o întâlnire cu presa.

O declaraţie susţinută până acum de 15 din cele 27 de state membre ale blocului comunitar îndeamnă Comisia să ia măsuri împotriva Ungariei în legătură cu această lege, adoptată de parlamentul de la Budapesta săptămâna trecută şi care interzice punerea la dispoziţia minorilor de cărţi ori filme în care se face referire la altfel de orientări sexuale decât heterosexualitatea, precum şi portretizarea comunităţii LGBT ca fiind o parte normală a societăţii.

Integral pe Digi24Comentarii

ciclop pentru PROBA, de acord corect, UNGARIA A ALES DRUMUL CORECT din acest punct de vedere .

24 iunie 2021 13:31

Kuminecăturile Gemene Adică carevasăzică ungurii fanatici nu o aplaudă pe Konchita Wurst... Rușine! Restul Europei aplaudă din buci cum se cuvine iar ungurii fac mofturi. Rușine!

24 iunie 2021 10:57

PROBO In aceasta privinta Ungaria nu numai ca are dreptate , dar si personalitate.Daca promovarea homosexualitatii este" o valoare fundamentala " in cadrul UE, se chiama ca mergem cu pasi repezi spre degenerarea speciei umane.

24 iunie 2021 10:55

Ecce Kurrupt Ungaria s-a făcut de tot căcatul pe scena politică eurovizionară. Penibil!

24 iunie 2021 8:15

x Copilul meu, sa ajunga homosexual sau lesbiana imputita, prefer sa-l vad mort !

23 iunie 2021 18:37

Elvis Lucrurile rușinoase au devenit firești in opinia acestor trecători conducători și lucrurile RUSINOASE au devenit firești.Astia vor sa ne convingă căci culoarea neagra este albă și invers. Lor sa le fie rușine.

23 iunie 2021 15:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.