Instanţa de judecată a obligat Parchetul de pe pe lângă Judecătoria Alba Iulia să finalizeze până în luna septembrie o anchetă în care sunt cercetate două persoane, un bărbat şi o femeie, pentriu infracţiuni de înşelăciune şu uzurparea de calităţi oficiale, relatează Adevarul.ro

În cauză sunt cinci victime persoane fizice şi două părţi vătămate persoane juridice. Urmărirea penală a început în urmă cu un an de zile şi nu a fost încă finalizată. La solicitarea uneia dintre victimele bărbatului, Judecătoria Alba Iulia a impus Parchetului să finzalize ancheta până la data de 15 septembrie 2021.

Bărbatul (G.A.P), zis Keops, în vârstă de 34 de ani, a fost reţinut de poliţişti în 2 iulie 2020, ulterior fiind lăsat în libertate fără nicio măsură restrictivă. Inculpatul este cercetat pentru înşelăciune şi uzurparea de calităţi oficiale. În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în perioada decembrie 2019 – iulie 2020, folosindu-se de calităţi false, ar fi reuşit să convingă persoane să îi remită anumite sume de bani.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.