Averea românilor a crescut cu 9% anul trecut, o creştere mai rapidă decât cea a Europei de Vest, de 4%, dar mai lentă decât cea a Europei de Est de 12%, iar bunăstarea globală a atins un nou record, pe fondul pandemiei, arată un BCG.

Până la sfârşitul deceniului, China va depăşi SUA şi va ţara cu cea mai mare concentraţie de persoane a căror avere individuală depăşeşte 100 milioane dolari, potrivit News.ro.

”Bunăstarea financiară globală a înregistrat un nou record în 2020, în creştere cu 8,3%. Pe fondul pandemiei Covid-19, performanţa puternică a pieţei bursiere şi creşterea economiilor de către persoanele fizice au alimentat un progres al bunăstării”, potrivit unui nou raport al Boston Consulting Group (BCG).

Această evoluţie este în contrast cu impactul recentelor crize globale: în timpul crizei din 2008, bunăstarea financiară globală a scăzut cu 7,8% şi a stagnat când a izbucnit bula dot-com din 2002, relevă raportul.

Integral pe ProTVComentarii

nea corectu Ba tampitilor?chiar daca ar fi asa,prostiile astea publicare de voi nu duc decat la dezechilibre teribile in viata noastra a tuturor.orice prost nu se gandeste cum poate obtine in contul lui acea marire in procente,si incep sa creasca aiurea si fara sens,preturile,sa insele,sa ceara ,sa pretinda ba nimic bun nu iese din asta.Dar e o minciuna si o mare prostie .

23 iunie 2021 17:41

Elvis Cum puteți spune asemenea enormități mai slugoi de ziariști? Veniturile au scăzut, inflația a crescut, preturile au luat-o razna,șomajul a crescut și voi ne spuneți că o ducem bine. Până când îl pupați in cur pe Iohannis și pe trepăduși ce conduc aceasta adunătură numită coaliție ? V-ați vândut sufletul ptr un blid de linte, când nu o sa mai aibă nevoie de voi, scribălăi lor, o să vă tragă câte un șut în dorsal, mai milogilor.

23 iunie 2021 13:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.