Dar cine le-a călcat în picioare inocența adulților noștri?

L-am auzit pe senatorul PSD Titus Corlățean deplângând în Parlament „inocența copilașilor călcată în picioare” de ora de educație sexuală. Opinia sa nu face altceva decât să țină isonul litaniei BOR exprimate din nou astăzi într-un comunicat al Patriarhiei, și anume că „încadrarea în mod obligatoriu a elevilor în programe de educație sexuală reprezintă un atentat asupra inocenței copiilor, împiedicând dezvoltarea lor firească și marcându-i pe aceștia pentru întreaga viață”.

E vorba aici de frica de a vedea drept, de a gândi dincolo de ideologii și de false pudori.

Integral pe RepublicaComentarii

Ecce Kurrupt Iar am uitat să mă semnez. Cu respect, Eu ecce Friedrich Preputzius Hemoroidus Limbrikus Fekalius Gonoreikus Sfinkterianus Wurst Kârnatzius, adică pe scurt Paulus, neprihănitul Paulus Sfinkterianus Wurst Kârnatzius cu arianusus franjutarus, pentru că eu ecce poponar din tată-n fiu și poponaut de când mă știu și sunt educăcat numai prin muie en-passant, (n.m.)

25 iunie 2021 4:37

Vaccinist-PNList neomarxist Da, da, sa se bage educatia sexuala. Adank de tot. In ans(ul) meu daca se poate.

24 iunie 2021 9:17

Kuminecăturile Bucilor Gemene = Ecce Cur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D Si râtul mi-l lipeam ades de fundul tău, iubit conducător!

24 iunie 2021 8:47

Kuminecăturile Gemene Ecce tot eu Klaussfinkter Wurst Johannis aici la pupitrul de comentarii și doresc să clarific că care ecce locul de cinste la care am făcut referire. Ecce pe podiumul premianților eurovizionari alături de Konchita Wurst. Să nu încerce pizdacii mioritici să insinueze că am ajunge mai rău decât suntem acum, adică carevasăzică nu numai săraci și fraieri cu sfinkterul franjuri, dar și mult mai puțini. Precum țările democrăcănate și dezvoltate care importă cetățeni din alte țări, și noi o să importăm la rândul nostru, din China de exemplu, ecce surplus suficient. Și încă ceva, specimenele Homo Superior și Arianusul nu au absolut nimic de-a face cu căcatul, maiales dacă îți sanitizezi mațul gros și rectul în fiecare dimineață și seara după ce te speli pe dinți ca un om civilizat. Ecce o știre falsă pe care doresc să o spulber cu această ocazie. Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis și eu am aprobat acest mesaj de interes public. Arianus Uber Alles!

24 iunie 2021 8:13

Ecce Kurrupt Eu Klaussfinkter Wurst Johannis personal o să creez și o să promulg curiculul materiei pentru ora de educacație sexuală pentru adulți. Ecce practic ca ora de fizică gimnazială dar un pic altfel. Eu știe exact ce se bagă și unde dar maiales câtă vaselină ecce necesară pentru a contracacara forța de frecare, doar întrebați-o pe doamna Johannus sau pe kuriștii mei de gașcă. Problema evident ecce că noi specimenele Homo Superior nu avem posibilitatea să educăcăm copiii în interesul lor care ecce superior interesului pizdacilor de părinți care i-a făcut. Ei evident vrea să-i lase ne-educacați ca să ajungă pizdaci la rândul lor. Ecce un ciclu vicios. Aici statul eurovizionar trebuie să intervină, numai astfel putem scoate țara din sărăcie și analfabetism funcțional și să o punem la loc de cinste. Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis și eu am aprobat acest mesaj înkurajator. Arianus Uber Alles!

24 iunie 2021 5:27

Nelu Vicaru Exact, adultii ar trebui educati sa nu se mai incalece si sa faca copii pe care nu au cu ce ii tine sau sa se bazeze pe alocatii si tot feluri de cadouri de la stat. De-aia faceti voi copii, ca sa luati bani in plus? Ar trebui ca acesti copii sa fie lumina ochilor vostri, nu sa va plangeti mereu ca nu ati primit "banii pentru nastere, pentru opii"sau alocatiile marite. Sa va fie rusine ! Sunteti mercantili si abia sunteti in stare sa le dati educatia aia care presupune 7 ani de acasa. Ar trebui sa primiti doar vouchere pentru hainele copiilor si rechizite/pampersi sau lapte praf, ca sa fim siguri ca acesti bani ii cheltuiti pentru copii. Am vazut nenorocite de-astea la terase cu copii cu o luna. Pentru copilul ala v-ati dus la terase, nenorocitelor? Serios? Pentru distractia lui? Sau stati cu ochii in telefoane, in timp ce copii va plang in carucioare sau la picoare. Voi, astea care procedati asa, nu va meritati copiii aia !

23 iunie 2021 11:48

Tipicul postac bolșevic: Analfabet, nespălat, abuzat de mic, fără etică, fără discernământ, fără rușine.

23 iunie 2021 11:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.