Simona Halep pare decisă să nu mai stea prin ”străini”, ci doar în locuinţele ei. Drept urmare, ea şi-a construit, în ultimul an, nu una, ci trei case, dintre care două pe aceeaşi stradă, în afara Bucureştiului. Acolo şi-a făcut şi un teren de tenis pe care se poate antrena liniştită pentru a-şi îndeplini visul olimpic.

În vârstă de 29 de ani, Simona Halep a stat aproape toată viaţa în deplasări, aşa că acum pare hotărâtă ca măcar atunci când este în ţară să stea în propria ei casă. În primii ani ai carierei, locuia într-un apartament de lângă terenurile aflate la Centrul Naţional de Tenis de lângă Arena Naţională din Capitală, iar de 7 ani, de când a ”explodat” în tenisul mare, a fost găzduită de complexul ”Stejarii” deţinut de Ion Ţiriac în Bucureşti. Chiar dacă acolo avea totul la îndemână şi era privită ca o vedetă ce este, Simona a decis că este timpul pentru o schimbare.

Drept urmare, anul trecut şi-a achiziţionat o superbă vilă în cartierul bucureştean Primăverii, pe care a renovat-o şi care e gata de primit noii stăpâni. Numai că o jucătoare de talia ei are nevoie de multe ore petrecute la antrenament, nu în trafic, aşa că sportiva a luat decizia de a-şi construi propriul teren de tenis, dar undeva în afara aglomeraţiei şi poluării din Bucureşti. Drept urmare, a cumpărat un teren în Snagov, foarte aproape de Complexul Olimpic de la Izvorani, şi şi-a construit nu una, ci două vile. De dinafară, ele arată ca nişte adevărate fortăreţe, fiind înconjurate de camere de luat vederi şi de garduri mari. Chiar dacă sunt locuibile şi tenismena chiar a stat acolo câteva săptămâni, împreună cu logodnicul ei, dar şi cu antrenorul Darren Cahill, muncitorii încă mai trebăluiesc pentru a pune la punct totul. Este de aşteptat ca până la ziua Simonei, la 27 septembrie, totul să fie perfect.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.