USR-PLUS va propune coaliţiei de guvernare eliminarea adreselor de domiciliu de pe cărţile de identitate. Dan Barna, copreşedintele partidului, a declarat că acest aspect ar genera „o participare la vot mult mai flexibilă şi mult mai firească”.

Vicepremierul Dan Barna doreşte renunţarea la „legătura artificială” dintre identitatea omului şi domiciliul din buletin.

„Un alt element important pe care-l vom discuta la coaliţie şi-l vom propune colegilor noştri este de a nu mai avea, cum este exemplul mai multor state europene, domiciliul pe cartea de identitate, de a desface această legătură cumva artificială în care identitatea omului este condiţionată de existenţa domiciulului pe respectiva carte de identitate”, a spus Dan Barna, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Integral pe AdevărulComentarii

Atenție! Dan Barna s-a bășit cu miez pe gură. Adicătelea, s-a căcat o imbecilitate și o idioțenie. Păi, în orice țară civilizată din lumea asta, cartea de identitate conține numele posesorului, data lui de naștere și adresa unde locuiește. Că-n America de Nord nu există carte de identitate specifică, e pentru că acolo actul de identitate cel mai uzitat e permisul de conducere auto, ce conține numele posesorului, data lui de naștere și adresa precum si data de expirare a cardului respectiv. Cetățenii nord-americani au posibilitatea să se legitimeze ori cu cardul permis de conducere auto, ori cu cardul de sănătate, ori cu pașaportul sau cu certificatul de cetîțenie, plus și cu codul numeric personal al cetățeanului respectiv. Dar, cele mai importante acte de identitate nord-americane conțin numele posesorului, data lui de naștere și adresa unde domiciliază, iar aceste acte sunt cardul permis de conducere auto sau cardul de sănătate. Logic! Nu-i așa? Imbecilul ăsta de Dan Barna vrea să transforme cetățenii români în boschetari fără adresă pe actul de identitate? Păi îl fut în gură flexibil până-i cade tot părul din nas. Muie!

25 iunie 2021 3:41

noi Nenorocitul asta de lepadat in sant de ma-sa, indrazneste sa stearga de pe suprafata pamantului - Poporul Roman. Nenorocitul asta de bastard Barna, spera el, nenorocitul, sa pregateasca mega-frauda-electorala in favoarea nenorocitilor USR/PLUS/PNL, cu orice pret, punand in pericol siguranta cetatenilor. Fara adresele de domiciliu, nici politia nu mai poate actiona, nici Tribunalele, nici Posta, nenorocitul asta de bastard Barna USR/PLUS este capabil sa ucida, pt fraudarea electorala. Puneti tunurile pe USR/PLUS, nenorocitii astia distrug Tara si pe romani !

23 iunie 2021 13:31

Dan Ăștia nu știu cum să mai fure, dar cine sunteți voi , mai coaliția hoților să decideți soarta poporului român.Eu zic să întrebați poporul dacă va mai vor . De unde ați apărut mai haidamacilor de vorbiți in numele poporului? Din voturile luate suntem oconvinși că jumătate sunt furate prin metoda clotilde.Ia dute mai barno la tactu în curte și i- ai numărul de pe casa, să vezi te lasă?

22 iunie 2021 15:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.