Echipele de fotbal FC Viitorul și Farul au fuzionat, iar noua echipă din liga I se va numi Farul Constanța. Schimbarea a fost anunțată în cadrul unei conferințe de presă unde s-a mai precizat că echipa de fotbal va fi antrenată de Hagi.

Farul Constanța, echipa tuturor constănțenilor are începând de astăzi un nou început. Cele două cluburi de fotbal s-au unit sub sloganul „O singură echipă, Un singur brand, O singură iubire, Farul Constanţa”, conform paginii oficiale de Facebook a echipei FC Viitorul. În cadul unei conferințe de presă,

Gheorghe Popescu a anunțat fuziunea celor două cluburi și a explicat ce se va întâmpla mai departe:

„Pentru mine este un moment extrem de emoţionant. Într-o ţară în care toată lumea se dezbină, iată că sunt şi oameni care doresc să se unească. Cred că această fuziune între cele mai importante două branduri din sportul dobrogean este cea mai importantă mişcare sportivă din istorie. Azi sunt aici în calitate de preşedinte al clubului Farul Constanţa, iar acest eveniment pentru mine are o dublă însemnătate, o dată fuziunea acestor două branduri şi doi întoarcerea pe banca tehnică a lui Gică Hagi"

Integral pe România LiberăComentarii

Adrian Bravo trebuia de mult facut !!

21 iunie 2021 19:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.