Atunci când există comunicare între parteneri, sexul este cel mai bun. Dar în perioadele de retrogradare a planetei Mercur prin zodia sa, Gemeni, lucrurile sunt mai dificile, scrie bustle.com.

Mercur retrograd prin Gemeni ne face mai sociabili, dar înclinați spre flirt, bârfă și gafe. Totodată, deveni mai curioși cu privire la sez, suntem mai adaptabili la provocări și schimbări. Comunicarea nu este astfel cea mai bună, lucrurile pot fi interpretate greșit și devin neclare. Dar mersul înapoi al lui Mercur nu înseamnă haos. De multe ori avem de învățat unele lecții. Gemenii este un semn mutabil, de aer, flexibil și optimist.

Vestea bună este că aceste retrogradări nu afectează la fel toate zodiile. Asta înseamnă că unele semne sunt mai afectate decât altele.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Retrogradarea planetei Mercur în 2021 va fi destul de severă pentru tine deoarece vă activează a treia casă de comunicare. Acest lucru poate face ca relațiile meargă greu, iar în dormitor să nu te sincronizezi cu partenerul tău. S-ar putea să vă simțiți mai distanți unul față de celălalt. Sfat. Pentru a preveni tensunle, gândește-te de două ori înainte să vorbești.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Mercur tranzitează casa a doua a posesiunilor și banilor. Totuși, această casă stăpânește și corpul. Astfel încât perioada de retrogradare poate fi senzuală pentru tine. S-ar putea să te simți puțin mai sensibil decât de obicei. Dacă mergi la prima întâlnire, s-ar putea să ai mai multă încredere să-ți atingi partenerul. Pentru un Taur, căruia îi place să se miște lent acest lucru este ieșt din comun. Totodată, este acum momentul să-ț faci bilanțul dorințelor și nevoilor tale senzuale. S-ar putea chiar să te răsfeți cu ceva care te face să te simți într-adevăr decadent și hedonist.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Întrucât retrogradarea se întâmplă în semnul tău, în mod natural, te va lovi cel mai tare. Dar acest lucru poate însemna un moment extraordinar când vine vorba de sex și relații. Se petrece în prima ta casă, a personalității, așa că fii atent la modul în care te prezinți. Este posibil ca partenerul tău să-ț ofere răspunsuri vagi. Nu-ți fie teamă să ceri lămuriri. De asemenea, este o idee bună să fii foarte precaut atunci când folosești tehnologia.Dacă vrei să-ți folosești cuvintele pentru a cuceri pe cineva, asigură-te că mesajele tale sunt trimise persoanelor potrivite. Nu este nimic mai rău decât să primești un răspuns șocat de la mama.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Mercur retrograd îți activează casa a 12-a a misterelor. Așa că nu prea ai chef de joacă. De fapt, întâlnrile cu ceilalți nu par prea atrăgătoare în acest moment. Deși, de obicei, îți place să petreci timp de calitate cu partenerul, acum preferi să intri în carapace și să stai singur.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leul energic vrea distracție. Dar cu Saturn, planeta restricțiilor și limitărilor, în Casa relațiilor, viața ta sexuală este un pic încordată. Nu este momentul pentru aventuri de o noapte. Dar această retrogradare a lui Mercur îți poate oferi o mică ameliorare, deoarece îți activează casa socială. Poate fi un moment excelent pentru a încerca o înțelegere de prietenie cu beneficii. Atenție să nu-ți distrugi relațiile.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.