După ce Alex Velea a vorbit într-un podcast despre Cătălin Măruță, acuzându-l direct că aduce mereu în discuție numele lui și al Antoniei într-un context nefavorabil, prezentatorul TV a încercat să îngroape securea războiului și a încercat cumva o împăcare. Mesajul lui Măruță nu doar că nu a ajuns la sufletul lui Velea, dar artistul îi răspunde răspicat că între ei nu o să mai fie vorba niciodată de vreo prietenie.

Degeaba a încercat Cătălin Măruță să-i vorbească lui Velea despre prietenie, căci acesta i-a dat un răspuns care cu siguranță nu-l va încânta foarte tare.

„Nea Măruță…Hai să-ți zic și părerea mea despre „scuzele” astea false și dorința ta de „a da bine” la final, după ce ai fost „tras de urechi” de public. Într-o prietenie, dacă a existat vreodată, e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și de termenul „bărbați”. În general ca să fii BĂRBAT ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai „fracturat-o” în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria „nevertebrate”.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.