Liberalii din cele două tabere formate în jurul candidaţilor pentru şefia partidului, Florin Cîţu şi Ludovic Orban, deja împroaşcă cu venin unii în ceilalţi, deşi campania internă este abia la început

Din tabăra premierului Cîţu, argumentul suprem împotriva contracandidatului este acela că lui Ludovic Orban i-ar fi trecut vremea. Emil Boc, primarul liberal al municipiului Cluj-Napoca, susţine că „benzina lui Orban se apropie de sfârşit” şi îl acuză că nu mai poate să ducă partidul la nivelul următor. În plus, Boc îl privează pe Ludovic Orban de orice merit pentru că, în prezent, partidul se află la guvernare: „Ludovic Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL. Să fim bine înţeleşi, ultimele alegeri pentru PNL le-a câştigat preşedintele Iohannis, nu domnul Ludovic Orban”.

La rândul lor, liberalii care îl susţin pe Ludovic Orban au reacţionat imediat după atacurile venite din echipa adversă. Secretarul adjunct al PNL (de altfel, şi unul dintre oamenii de încredere ai lui Orban), Costel Barbu, l-a criticat dur pe Emil Boc, acuzându-l că schimbă taberele cu uşurinţă.

Integral pe AdevărulComentarii

ABCD O pata neagra pe obrazul Romaniei este Legea Iliescu/Roman cu cei 3-4 milioane "revolutionari" care, din cateva sute in 89', s-au inmultit in 2021, timp de 32 ani, ca paduchii -si nu se mai termina, seaca Bugetul Statului cu pensii de 5000lei/cap - necontributive, gratuitati la electr, la transport, la medicamente, de-ti sta mintea-n loc, pe baza unor patalamale acordate ieri/alataieri de Secretariatul ala de escroci, astfel: amante, amici de pahar, cuscri, nasi, fini, vecini, membri din partide (vezi Vela PNL cu patalama in 2020). Legea cu "rivolutionarii" trebuie urgent modificata in Parlamanetul de dreapta, sa ramana cu recompense numai urmasii directi ai impuscatilor in 89' - care sunt la 2 m sub pamant.

21 iunie 2021 15:07

pensionar revoltat Si gasca pe-ne-lista este la fel ca cea pe-se-dista si udemerista numai ca una-i a lui Johanis iar cealalta a lui Dragnea...Niste nemernici si bagabonzi toti.

21 iunie 2021 7:17

ion pt. Td- Psihopat ca toata sleahta USR/PLUS/PNL, delirezi cu "rusii", cu "ilici", cu "stalinistii" lozinci bashinoase expirate, cand, realitatea este ca, PNL a vandut perla economiei romanesti ROMTELECOM unei casute postale cipriote pe mocca la Buget, dar, pe spaga imensa la PNL/Conventia Democratica; rafinariile le-a vandut PNL lu' Dinu Patriciu mort acum; padurile macelerite de austrieci sub Johanis; acum, "guvernul meu" vinde si terenurile agricole unor bagabonzi straini; Vlad Voiculescu nu se lasa, privatizeaza si spitalele de Stat, ca le-a construit ma-sa si tac-so; Huooo, mincinosi nebuni ca Td!

21 iunie 2021 6:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.