Marcel Ciolacu îl ironizează pe premierul Cîțu, după ce, la videoconferința cu prefecții, a greșit județul în care se află localitatea Biliești, spunând Suceava în loc de Vrancea: „Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu!”, potrivit Mediafax.

„«Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu!» - poate fi cel mai de succes slogan al premierului Florin Cîțu! În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenția autorităților județene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi... la o lecție de geografie. Primită de la subordonații săi! Cîțu a mutat localitarea vrânceană Biliești... printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Integral pe Digi24Comentarii

Pt.imputitul de postac Psd-ist @ion Psihopat esti tu in morti ma-ti de imputit de postac Psd-ist @ion si cu jegurile de securisti,comunisti,hoti si penali Psd-isti care te platesc din bani furati de Psd de la noi...asa ca sa iti dam o muie ..Psd cancerul politici romanesti...

21 iunie 2021 14:26

ion pt. Td- Psihopat ca toata sleahta USR/PLUS/PNL, delirezi cu "rusii", cu "ilici", cu "stalinistii" lozinci bashinoase, cand, realitatea este ca, PNL a vandut perla economiei romanesti ROMTELECOM unei casute postale cipriote pe mocca la Buget, dar, pe spaga imensa la PNL/Conventia Democratica; rafinariile le-a vandut PNL lu' Dinu Patriciu mort acum; padurile macelerite de austrieci sub Johanis; acum, "guvernul meu" vinde si terenurile agricole unor bagabonzi straini; Vlad Voiculescu nu se lasa, privatizeaza si spitalele de Stat, ca le-a construit ma-sa si tac-so; Huooo, mincinosi nebuni ca Td!

21 iunie 2021 6:46

Analfabetul Ciolacu Ce sa ceri de la un abalfabet ca Ciolacu...

20 iunie 2021 20:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.