Dubla crimă a lui Michèle Marinescu, în vârstă de 43 de ani, și a fiicei sale, Christine, în vârstă de 13 ani, care a avut loc la 7 ianuarie 1993, în casa lor din Sassenage, a fost clarificată, scrie publicația franceză Le Dauphiné libéré. Potrivit procurorului din Grenoble, Eric Vaillant, citat în articol, după 28 de ani de la evenimente a fost arestat Marian Marinescu, soțul lui Michèle și tatăl micuței Christine.

Conform informațiilor de la Dauphiné Libéré, exploatarea urmelor de ADN și progresele științifice recente au proiectat suspiciunile asupra lui Marian Marinescu, care, mai arată procurorul, a și violat-o pe micuța Christine, înainte de a o ucide. Materialul genetic cu rol decisiv în acuzarea românului a fost prelevat de pe legăturile cu care i-au fost prinse mâinile lui Michèle Marinescu.

La 7 ianuarie 1993, jandarmii, alertați de angajatorul femeii, au descoperit cadavrele lui Michèle Marinescu, director la o companie din zona Grenoble, și pe al fiicei sale. Acestea fuseseră înjunghiate. Marian Marinescu declarase la acea vreme că el fusese în vacanță în România cu cel de-al doilea copil al cuplului.

Integral pe UniversulComentarii

Ecce Kurrupt Am uitat să mă semnez. Cu respect, Eu ecce pizdacul repetent poponar și poponaut, Friedrich Preputzius Sfinkterianus Hemoroidus Gonoreikus Fekalius Limbrikus Poponauticus von Paulus, adică pe scurt Paulus Sfinkterianus Wurst Kârnatzius, cel care are arianusul franujuratus, alias Kuminecăturile Gemene

20 iunie 2021 22:02

Ecce Kurrupt Procuristul eurovizionar care a preluat conducerea departamentului a zis ia să rezolvăm noi cazul ăsta, miroase a pizdac penal de origine mioritică. Nu s-a găsit ADN-ul monstrului pe franjurii de la sfinkterele victimelor dar s-a găsit pe legături. Știința și progresul rezolvă eventual orice mister oricât ar fi de complicat...

20 iunie 2021 15:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.