Lupta politică a mers prea departe între cele două tabere, Cîţu şi Orban, pentru a mai exista o reconciliere. Este clar că dacă moţiunea Orban va câştiga alegerile, actualii susţinători ai lui Cîţu nu mai au ce căuta în echipa de conducere a PNL. Aşa e corect şi normal într-o democraţie. Mai mult, la fel de normal este ca şeful partidului aflat la guvernare să deţină şi funcţia de premier.

Am văzut în trecut experienţe nefericite când această cutumă a democraţiei nu a fost respectată.

Ce acuze îi aduce lui Orban echipa lui Cîţu Mai toţi susţinătorii importanţi ai lui Cîţu susţin acelaşi lucru, sintetizat de Emil Boc: „Domnul Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL pentru că a pierdut ultimele alegeri. Să fim bine înţeleşi, ultimele alegeri pentru PNL le-a câştigat preşedintele Iohannis, nu domnul Ludovic Orban”. „Benzina domniei sale se apropie de sfârşit când vorbim de capacitatea de a duce mai departe un partid la nivelul următor”.

Aceleaşi idei le găsim şi la principalii susţinători al lui Cîţu: Raluca Turcan, Robert Sighiartău, secretar general al PNL, Rareş Bogdan, Alina Gorghiu, Florin Roman, Daniel Buda şi alţi lideri important care şi-au exprimat susţinerea pentru Florin Cîţu, deşi n-au exprimat critici directe la adresa lui Orban. Printre aceştia, Dan Vilceanu, Mara Mareş, preşedinte TNL, Gheorghe Flutur, Daniel Fenechiu, Lucian Bode, Nicolae Ciucă, miniştri importanţi în guvernul Cîţu.

Integral pe AdevărulComentarii

Baron in calduri As fute-n cur. ion, esti liber?

21 iunie 2021 9:33

ion: visul oricarui postac psd-ist este sa fie sodomizat de însuși Liviu Dragnea Avem noi un fetiș pentru băieții răi.

21 iunie 2021 9:23

ion pt. Td- Psihopat ca toata sleahta USR/PLUS/PNL, delirezi cu "rusii", cu "ilici", cu "stalinistii" lozinci bashinoase expirate, cand, realitatea este ca, PNL a vandut perla economiei romanesti ROMTELECOM unei casute postale cipriote pe mocca la Buget, dar, pe spaga imensa la PNL/Conventia Democratica; rafinariile le-a vandut PNL lu' Dinu Patriciu mort acum; padurile macelerite de austrieci sub Johanis; acum, "guvernul meu" vinde si terenurile agricole unor bagabonzi straini; Vlad Voiculescu nu se lasa, privatizeaza si spitalele de Stat, ca le-a construit ma-sa si tac-so; Huooo, mincinosi nebuni ca Td!

21 iunie 2021 8:01

ion, găozar bolșevic: am uitat sa mentionez afacerile P$D: SIDEX, Petrom, Republica, Bechtel

21 iunie 2021 7:52

ion pt. Td- Psihopat ca toata sleahta USR/PLUS/PNL, delirezi cu "rusii", cu "ilici" cand, realitatea este ca, PNL a vandut perla economiei romanesti ROMTELECOM unei casute postale cipriote pe mocca la Buget, dar, pe spaga imensa la PNL/Conventia Democratica; rafinariile le-a vandut PNL lu' Dinu Patriciu mort acum; padurile macelerite de austrieci sub Johanis; acum, "guvernul meu" vinde si terenurile agricole unor bagabonzi straini; Vlad Voiculescu nu se lasa, privatizeaza si spitalele de Stat, ca le-a construit ma-sa si tac-so; Huooo, mincinosi nebuni ca Td!

21 iunie 2021 6:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.