Şoferul unei camionete a lovit sâmbătă mai multe persoane adunate la o paradă gay în Statele Unite, omorând cel puţin un bărbat, a anunţat presa americană preluată de AFP şi DPA.

Incidentul, despre care încă nu este clar dacă a fost un atac deliberat, a avut loc la începutul paradei LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, trans, queer) din oraşul Wilton Manors (Florida, sud-est), în apropiere de Fort Lauderdale. Şoferul furgonetei a fost arestat.

Vehiculul se aliniase cu carele alegorice participante la paradă, dar a accelerat şi a lovit mai multe persoane, a relatat Local 10 News.

Integral pe ProTVComentarii

Ecce Kurrupt Am uitat să mă semnez. Cu respect, Eu ecce pizdacul repetent poponar și poponaut, Friedrich Preputzius Sfinkterianus Hemoroidus Gonoreikus Fekalius Limbrikus Poponauticus von Paulus, adică pe scurt neprihănitul Paulus Sfinkterianus Wurst Kârnatzius, cel care are arianusul franujuratus pentru că eu ecce poponar din tată în fiu, eu ecce și Kuminecăturile Gemene

20 iunie 2021 23:02

sa imi sugeti pula, metodic A calcat poponari si lingatoare de pizda.

20 iunie 2021 18:01

Ecce Kurrupt Un nou atac heterorist în Statele Unite ale Arianusului?! Se pare că unde ecce kurcubeul ecce soare iar în același timp ecce și ploaie, ploaie la paradă cum ecce expresia... ca când faci dragoste de exemplu dar nu îți sanitizezi rectul înainte și iese un dezastru. Un pârț chiar și umed ecce okay, chiar binevenit, mie personal îmi plac cât mai multe deoarece așa simți că ești pe drumul bun, spre un orgasm cu fiori până la franjurii arianusului, dar ceva mai mult decât un pârț înseamnă lipsă de educacație și evident duce la o experiență de kăcat...

20 iunie 2021 14:53

Postac Psd-ist Numai unul a murit pacat trebuia vre-o 100 sa scapam de acesti bolnavi mintali....

20 iunie 2021 13:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.