Ludovic Orban susține că trei membri marcanți ai PNL au încercat să-l schimbe din funcția de președinte al PNL, prin "convocarea nestatutară a unui Birou Politic Naţional".

Această inițiativă a celor trei contestatari ar fi putut afecta și formarea actualei Coaliții de guvernare, a dezvăluit președintele PNL, Ludovic Orban, la o întâlnire cu membrii filialei PNL Botoșani.

"Trebuie să ştiţi lucrul ăsta, preşedintele PNL a fost lăsat singur la negocierile pentru formarea acestei coaliţii şi negocierile pentru formarea Guvernului. Am fost părăsit de Rareş Bogdan, de Raluca Turcan, de Robert Sighiartău, care nu numai că m-au părăsit în timpul negocierilor, ci au încercat să provoace convocarea nestatutară a unui Birou Politic Naţional în pline negocieri pentru a arunca în aer formarea coaliţiei", a explicat Ludovic Orban.

Integral pe România LiberăComentarii

noi Cum e Tanda, e si Manda ! partidele dreptace au condus Romania timp de 20 ani (Conventia Democratica, PDL, Guvernul meu) facand praf Bugetul Tarii si instrainand pe mocca perlele economiei romanesti - TELECOM vandut unei cutii postale cipriote de PNL & Emil Constantinescu; firme austrice bagate de Johanis sa macelareasca padurile; ApaNova data de PNL la francezi, scutirea de taxe si impozite a Bancilor/multinationalelor pe teritoriul Romaniei; PNL prin Dinu Patriciu a vandut rafinariile. Fata de dezastrul succint enumerat aici (mai sunt si alte nenorociri comise de PNL/USR/PLUS/Johanis) PSD este mic copil, macar a tinut cu dintii de prosperitatea romanilor.

20 iunie 2021 12:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.