Un nou scandal cu acuzații de tortură zguduie Poliția Română. Un agent din județul Sibiu ar fi bătut fără milă un bărbat pe care îl prinsese la furat și pe care l-a băgat apoi în portbagaj. Polițistul ar fi cerut șpagă oamenilor și ar fi obligat un consilier local să voteze un anumit viceprimar.

Prins la furat de polițist, tânărul ar fi ajuns victimă a torturii, acuză procurorii. Polițistul l-ar fi bătut în mod nejustificat, după care l-ar fi băgat în portbagaj și l-ar fi dus la secție.

„A oprit un polițist, m-a chemat la el. A rupt o bâtă, apoi a început să mă bată acolo, în pădure. I-am spus că nu sunt hoț, că am venit în pădure să iau lemne, că n-am cu ce face focul, că am copila mică. Am venit să adun uscături, nu să tai copaci. Mi-a zis să nu mai scot niciun cuvânt. M-a bătut, apoi m-a băgat în portbagaj. (...) M-a amenințat cu pistolul, că mă omoară, că mă împușcă și că mă aruncă din mașină, apoi m-a dus la secție, la postul din Orlat. A mai bătut un alt om în pădure, dar pe el l-a lăsat acolo zăcând”, povestește tânărul despre ce s-a întâmplat în ianuarie.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Pute Romania Educata !!

20 iunie 2021 12:23

Pardaillan Asta este tigan. Acum minte. Avea drujba cu el..

20 iunie 2021 12:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.