Ungaria a produs surpriza turneului după ce a reușit să remizeze (1-1) cu campioana mondială, Franța, la Budapesta.

Astăzi a fost pentru prima oară când Franța și Ungaria s-au întâlnit la un turneu final internațional de la faza grupelor Campionatului Mondial din 1986. Iar atmosfera a fost una pe măsură. Din nou, stadionul din Budapesta a fost arhiplin iar fanii maghiari au creat o atmosferă pe măsura unui turneu final. Nu a contat pentru nimeni că Ungaria se află cu 35 de locuri mai jos decât Franța, principala favorită la trofeu.

Acest lucru s-a simțit însă pe teren. Francezii au pus ușor, ușor stăpânire pe joc iar în minutul 14 s-au apropiat deja de deschiderea de scor. O dublă intervenție extraordinară a lui Peter Gulacsi i-a oprit pe Benzema și Griezmann să marcheze. Mbappe a fost următorul care a ratat, lovitura sa de cap ducându-se puțin peste poartă doar trei minute mai târziu.

Integral pe EurosportComentarii

PROBO- @Pavel Td Fanii sunt fani,in orice tara ! Personal eu am remarcat altceva si anume ca desi au fost cotati ca si victime sigure, s-au batut barbateste pentru onoarea tarii lor si nu au aruncat cu baloanele in tribuna sau sa stea beton inchisi in careul lor stil "metoda Piturca" cand echipa Romaniei a jucat contra Frantei.(Sper ca va aduceti aminte de acel meci rusinos ) Pentru asta trebuie respectati , si nu s-ar fi facut de rusine chiar daca pierdeau.

20 iunie 2021 1:54

solo Nemtii trebuie sa bata si Portugalia si Ungaria. Asta-i jmecheria! Deci lucrurile se complica. Si mai e ceva. Numai cu 3 puncte nu se iese din grupa. Deci si Portugalia are morcovul

19 iunie 2021 18:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.