Premierul Florin Cîţu le-a cerut, sâmbătă, prefecţilor să fie pregătiţi pentru a interveni în orice moment, în contextul ploilor abundente din ultima perioadă, care au afectat mai multe judeţe din ţară.

"Este o situaţie dificilă, toată lumea trebuie să fie pregătită, nu ştim exact şi vom afla ce se va întâmpla în perioada următoare, dar aş vrea să fim precauţi, să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii şi toată lumea rămâne în contact, nimeni nu pleacă nicăieri, nu ne luăm concediu, nu ne luăm liber zilele acestea, suntem toţi pregătiţi să intervenim în orice moment", a precizat Cîţu, la o videoconferinţă online cu prefecţii, la care a participat ministrul de Interne, Lucian Bode, şi ministrul Mediului, Tanczos Barna, precum şi secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

Premierul a adăugat că, în cadrul videoconferinţei, se va face o evaluare a zilei de vineri, a momentelor dificile din câteva judeţe.

Integral pe AgerpresComentarii

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Gunoielor ,jegurilor si imputitilor de postaci Psd-isti nu va este rusine pt cativa lei care va da hoti si penali Psd-isti sa il atacati pe Catu...

20 iunie 2021 12:33

pop Belesti tu pula, ca nimeni nu da doi bani pe ce spui mincinosule. Latrii balbit degeaba...

20 iunie 2021 7:22

pop Beleti tu pula, ca nimeni nu da doi bani pe ce spui mincinosule. Latrii balbit degeaba...

20 iunie 2021 7:21

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Sugeti p**a imputiti de postaci Psd-isti

20 iunie 2021 6:26

prefectul sugi pula.

20 iunie 2021 0:53

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Si ce p***a ma-ti voastre de imputiti de postaci Psd-isti..nu va convine Catu are perfecta dreptate ..nu cum a facut imputiti de Psd-isti in special cu legea pensionari pt politisti si magistrati cu 20 de ani de munca sa iese la pensie cu pensi babane se asta jegurilor de postaci Psd-isti nu spuneti nimic ..

19 iunie 2021 22:05

ciclop de acord cu Pavel Td : alde "prem-ministru " citu este trata de subalterni ca : "gluga de coceni "; dar stiti de ce se spune gluga de coceni: la tara cand buda(cacastoarea ) din fundul curtii este ocupata si nevoia nu te mai asteapta te duci dupa gluga de coceni dar trebuie sa fii atent pe unde calci, inainte au mai fost si altii.

19 iunie 2021 21:33

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

19 iunie 2021 16:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.