Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, vineri seara, că ritmul de vaccinare este „lent” și că un „un val patru serios” poate fi prevenit doar dacă se vaccinează cât mai multe persoane.

Raed Arafat a spus că există suficiente doze de vaccin, dar că trebuie să existe și doritori.

„Trebuie să continuăm campania care, la început, a mers foarte bine, după care a scăzut entuziasmul pentru vaccinare. A scăzut pentru că unii cred că am trecut prin tot și gata. Nu. Dacă vrem să trecem și să fim chiar siguri, trebuie să ne vaccinăm”, a declarat Raed Arafat la Digi 24.

Integral pe G4media.roComentarii

waaaawwww . Se spune ca internetul a facut din proasta satului ....formatoare de opinie.Io cred ca proasta/prostul satului e acea persoana care imbratiseaza parerea unui oarecare Div/diva fara pregatire in domeniu luando de buna.Fiindca orice dastept cand are moartea la c.r cat girafa ....fuge la spital ,la doctor.

19 iunie 2021 10:12

noi Scandalul gunoaielor din centrul Bucureştiului durează de câteva săptămâni, iar cei care suferă de pe urma disputei dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest sunt în continuare cetățenii, care stau cu deșeurile în fața caselor de săptămâni întregi. Miercuri, Garda de Mediu București a amendat primăria, dar și firma de salubritate. Între timp, tot mai mulţi şobolani se plimbă nestingheriţi pe străzi. „E un focar de infecție, ce să spun, e un atac chimic și biologic la adresa cetățeanului. Am văzut și un șobolan care a ieșit de acolo, am făcut o fotografie cu rozatorul pe gunoi”, spune un bucureștean revoltat. Pe strada Timpotei Cipariu din București, în zona Calea Griviței, stau în continuare pe străzi gunoaie care, potrivit localnicilor, nu au mai fost ridicate de două săptămâni, deși primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spunea miercuri că a reușit să meargă la sortatori și le-a achitat acestora o parte din datorii, iar activitatea de salubritate ar fi trebuit să înceapă.

19 iunie 2021 6:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.