Meteorologii au emis o avertizare de tip cod portocaliu de ploi şi vijelii în Bucureşti, în timp ce reprezentanţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă au trimis un mesaj RO-Alert pentru populaţie.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această seară, o avertizare tip cod portocaliu de ploi puternice şi vijelii în Bucureşti.

Avertizarea este valabilă până la ora 20.30, însă poate fi prelungită în funcţie de evoluţia vremii. Potrivit ANM, sunt aşteptate averse torenţiale ce vor depăşi 30-35 de litri pe metru pătrat.

De altfel, cantitatea de precipitaţii de pe tot parcursul zilei a fost una mare, astfel că mai multe străzi din Capitală s-au inundat rapid.

Acumulări de apă s-au înregistrat în Militari Residence, pe Şoseaua Alexandriei sau pe bulevardul Virtuţii.

Mesaj RO-Alert după o avertizare cod portocaliu de ploi şi vijelii în Bucureşti
Reprezentanţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) au trimis, în această seară, un mesaj RO-Alert pentru populaţia din Bucureşti, după ce ANM a emis avertizarea de tip cod portocaliu.

"Avertizare meteo cod portocaliu - averse torenţiale 30-35 l/mp. Perioada de manifestare 18.06.2021, între orele 19.10 - 20.30. Evitaţi deplasările şi luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Urmaţi instrucţiunile autorităţilor. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU, IGSU şi ANM pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment", se arată în mesajul RO-Alert trimis în Bucureşti.

Jumătatea de est a României se află sub incidenţa unui ciclon format în Marea Neagră şi care a provocat inundaţii şi distrugeri importante la noi în ţară, dar şi în Bulgaria, Ucraina sau regiunea Crimeea.


Comentarii

waaaawwww . Atentie la canalizarile fara capac.In Galati o murit un campion national la innec,intr-o canalizare.

19 iunie 2021 10:43

Tu câți bolșevici ai sodomizat pandemia asta? Ce aștepți? .

19 iunie 2021 7:56

Fute repede un sobolan negationist! Acum! .

19 iunie 2021 0:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.