Vineri, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Cristian Diaconescu, a avut o convorbire telefonică cu președintele Partidului European Popular, Donald Tusk.

Cei doi au discutat diferite subiecte privind politica internă din România, precum și principalele dezvoltări la nivel european, în care partidele populare din Europa vor coopera în perioada următoare.

Aceștia au vorbit pe larg despre Republica Moldova, președintele Donald Tusk exprimându-și dorința de cooperare îndeaproape cu Președintele Partidului Mișcarea Populară Cristian Diaconescu în ceea ce privește sprijinirea, cu toate mijloacele, a orientării pro-europene a acestui stat.

Președintele Tusk ar urma să facă o vizită la Chișinău, urmând ca în prealabil să aibă consultări cu Cristian Diaconescu.

Integral pe CapitalComentarii

ABCD Scandalul gunoaielor din centrul Bucureştiului durează de câteva săptămâni, iar cei care suferă de pe urma disputei dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest sunt în continuare cetățenii, care stau cu deșeurile în fața caselor de săptămâni întregi. Miercuri, Garda de Mediu București a amendat primăria, dar și firma de salubritate. Între timp, tot mai mulţi şobolani se plimbă nestingheriţi pe străzi. „E un focar de infecție, ce să spun, e un atac chimic și biologic la adresa cetățeanului. Am văzut și un șobolan care a ieșit de acolo, am făcut o fotografie cu rozatorul pe gunoi”, spune un bucureștean revoltat. Pe strada Timpotei Cipariu din București, în zona Calea Griviței, stau în continuare pe străzi gunoaie care, potrivit localnicilor, nu au mai fost ridicate de două săptămâni, deși primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spunea miercuri că a reușit să meargă la sortatori și le-a achitat acestora o parte din datorii, iar activitatea de salubritate ar fi trebuit să înceapă. Succesuri de-ale "guvernului meu" !

19 iunie 2021 7:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.