Edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că va preda Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) documentele solicitate privind serviciile juridice plătite de Poliţia Locală şi a menţionat că avocatul fostului primar a încasat în perioada 2018-2020 aproximativ 2 milioane de lei de la Poliţia Locală, deşi instituţia are un Serviciu juridic.

"Anul trecut, în luna noiembrie, am abrogat hotărârea prin care fosta administraţie PSD a externalizat serviciile juridice din Poliţia Locală Sector 1. Acum, procurorii DNA au solicitat Primăriei Sectorului 1 să le predăm toate documentele privind serviciile juridice plătite de Poliţia Locală a Sectorului 1. Şi noi vom da curs acestei solicitări. (...) Avocatul fostului primar a încasat în perioada 2018-2020 aproximativ 2 milioane de lei doar de la Poliţia Locală pentru servicii juridice, cu toate că instituţia are un Serviciu juridic. De cine a fost condus acest Serviciu până să vin eu în primărie? De reprezentatul PSD în BES 1, doamna care apărea din senin pe la acţiunile mele în campanie şi încerca să le denatureze, doamna care în prezent a ajuns asistent parlamentar la cabinetul primarului cu diamante. (...)"

Integral pe AgerpresComentarii

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Huuooo f***e in gura de imputit de postac Psd-ist @je..cu cat te plateste hoti si penali Psd sa comentezi aici..Psd cancerul politici romanesti

19 iunie 2021 18:45

je Du-te, fa, la drak', ai umplut Capitala de sobolani, - focare de molime, cum ai vazut tu, fa, nenorocito, in Africa, unde te-a fatat ma-ta... Te tii, nenorocito de USR/PLUS, numai si numai de scandaluri, denunturi, calomnii, in loc sa-ti faci treaba de primar - fi-ti-ar capu' al drak' cum ai fraudat tu, voturile la sect.1, sa distrugi Capitala !

19 iunie 2021 17:57

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Sugi p**a imputiti de postaci Psd-isti @je si'@ noi..ca de fapt este unul si acelas imputit de postac Psd-ist...Psd cancerul politici romanesti de care trebuie sa scapam urgent..

19 iunie 2021 12:16

noi Scandalul gunoaielor din centrul Bucureştiului durează de câteva săptămâni, iar cei care suferă de pe urma disputei dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest sunt în continuare cetățenii, care stau cu deșeurile în fața caselor de săptămâni întregi. Miercuri, Garda de Mediu București a amendat primăria, dar și firma de salubritate. Între timp, tot mai mulţi şobolani se plimbă nestingheriţi pe străzi. „E un focar de infecție, ce să spun, e un atac chimic și biologic la adresa cetățeanului. Am văzut și un șobolan care a ieșit de acolo, am făcut o fotografie cu rozatorul pe gunoi”, spune un bucureștean revoltat. Pe strada Timpotei Cipariu din București, în zona Calea Griviței, stau în continuare pe străzi gunoaie care, potrivit localnicilor, nu au mai fost ridicate de două săptămâni, deși primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spunea miercuri că a reușit să meargă la sortatori și le-a achitat acestora o parte din datorii, iar activitatea de salubritate ar fi trebuit să înceapă. Succesuri de-ale "guvernului meu" !

19 iunie 2021 7:18

je Du-te, fa, la drak', ai umplut Capitala de sobolani, - focare de molime, cum ai vazut tu, fa, nenorocito, in Africa, unde te-a fatat ma-ta... Te tii, nenorocito de USR/PLUS, numai si numai de scandaluri, denunturi, calomnii, in loc sa-ti faci treaba de primar - fi-ti-ar capu' al drak' cum ai fraudat tu, voturile la sect.1, sa distrugi Capitala !

18 iunie 2021 20:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.