Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat într-o conferinţă de presă că premierul „este un om norocos” pentru că fără să atingă ţintele asumate, a constatat că pandemia în România nu mai evoluează”. El atrage însă atenţia asupra posibilităţii ca în toamnă să fie înregistrate mai multe cazuri de covid-19 şi critică modul în care a fost realizată campania de vaccinare.

„Domnul Cîţu este un om norocos. Fără să atingă niciuna dintre ţintele asumate, a constatat că pandemia în România nu mai evoluează. Ce se va întâmpla dacă în toamnă vom înregistra un număr important de cazuri şi ne vom întoarce la restricţii pentru populaţia din România care va bloca din punct de vedere economic şi social ţara? Va exista o asumare? O responsabilitate pentru ce s-a întâmplat? Eu personal nu cred, pentru că în mod evident această flecăreală legată de vaccinare nu este un element de seriozitate şi de consecvenţă”, a declarat Rafila.

Integral pe AdevărulComentarii

Figaro, de profesie bărbier notoriu Defutatul neo-marxist PSD Alexandru Compliant Rafila, și-a consumat și el niște minute serioase pentru vorbirea decăcatlarației ăleia unde el bate apa-n piuă degeaba. Regresul serios al epidemiei în România, NU s-a întâmplat fără cauză, ci este efectul măsurilor adoptate de către guvernoi. Boborul s-a vaccinat și imunizat în proporție sănătoasă, lumea a învățat să practice regulile de igienă și de distanțare socială, iar așa boala a scăzut în intensitate, era normal nu? Numai pentru acest Cur cu plete nebărbierit Compliant Rafila, normalitatea NU este normală, el trebuia să scobească-n găoaza țapului ispășitor, pentru a ajunge la concluzia aia a lui bleagă. Păi să nu-mi bag eu toată Euro-Pula-n gura și-n capul mare, pătrat și compliant al acestui Cur nebărbierit numit Rafila? Ba da! Îl fut în gură! Muie PSD!

19 iunie 2021 22:54

noi Scandalul gunoaielor din centrul Bucureştiului durează de câteva săptămâni, iar cei care suferă de pe urma disputei dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest sunt în continuare cetățenii, care stau cu deșeurile în fața caselor de săptămâni întregi. Miercuri, Garda de Mediu București a amendat primăria, dar și firma de salubritate. Între timp, tot mai mulţi şobolani se plimbă nestingheriţi pe străzi. „E un focar de infecție, ce să spun, e un atac chimic și biologic la adresa cetățeanului. Am văzut și un șobolan care a ieșit de acolo, am făcut o fotografie cu rozatorul pe gunoi”, spune un bucureștean revoltat. Pe strada Timpotei Cipariu din București, în zona Calea Griviței, stau în continuare pe străzi gunoaie care, potrivit localnicilor, nu au mai fost ridicate de două săptămâni, deși primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spunea miercuri că a reușit să meargă la sortatori și le-a achitat acestora o parte din datorii, iar activitatea de salubritate ar fi trebuit să înceapă. Succesuri de-ale "guvernului meu" !

19 iunie 2021 7:02

x Cine se mai uita in gura acestui neica-nimeni de Catu ? Un flecar repetent, ca tot "guvernul meu" al lu' Geaca Rosie !

19 iunie 2021 6:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.