Fiica lui Michael Jackson, Paris, a dezvăluit că în familia tatălui ei homosexualitatea este un subiect tabu despre care nu se vorbește.

Tânăra Paris Jackson, în vârstă de 23 de ani, spune că unii membri ai familiei sale nu o acceptă, mai ales că majoritatea sunt Martori ai lui Iehova devotați și urmează regulile acestei religii.

„Sunt într-un moment în care simt dragoste și respect față de familia mea, față de credințele și de cultura lor. Dar aș vrea să le lase deoparte și să mă accepte așa cum sunt. Familia mea este foarte religioasă, iar subiectul homosexualității este foarte tabu. Nu le place să discute despre acest lucru și nici nu acceptă așa ceva”, a afirmat Paris Jackson, într-un dialog cu Willow Smith la Red Table Talk.

Paris Jackson, care avea 11 ani când tatăl său, Michael Jackson, a decedat, în 2009, a vorbit și înainte despre presiunile pe care le-a simțit ca parte a uneia dintre cele mai faimoase familii din lume. Abia acum a relatat despre problemele cu care se confruntă în familie și faptul că evită să vorbească cu unii membri ai familiei despre sexualitatea ei.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.