Anamaria Prodan rupe tăcerea și a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Click!, în ceea ce privește divorțul de Laurențiu Reghecampf. Agentul FIFA neagă că ar divorța și își elogiază soțul: "Este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ"

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a șocat tot showbiz-ul! Cu doar două săptămâni în urmă, cei doi sărbătoreau nunta de cristal, reînnoindu-și jurămintele în fața preotului. Joi, 17 iunie, vestea divorțului a căzut însă ca un trăsnet. Prima reacție în cazul divorțului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf a venit din partea antrenorului român, care a confirmat inițial divorțul. “Da, este adevărat!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan: "Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere"

Spre seară însă situația a luat o altă întorsătură, iar Anamaria Prodan ne-a oferit prima declarație în ceea ce privește divorțul de soțul ei. “Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Integral pe Click!Comentarii

Toma credinciosul Stire de cacat

18 iunie 2021 11:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.