Elena Udrea și tatăl fetiței ei, Andrei Alexandrov, au fost văzuți destul de des în Cluj. Potrivit unei informații obținută în exclusivitate de EvZ, de ieri cuplul Udrea-Alexandrov sunt parteneri în cel mai mare proiect de imobiliare din Cluj.

Potrivit informației obținute în exclusivitate de EvZ, Elena Udrea a dat lovitura în imobiliare. De când? De ieri…Se știa că Adrian Alexandrov logodnicul Elenei Udrea și tatăl fetiței EVA de aproape trei ani, este implicat în domeniul imobiliar, dar nu era cotat cu nici o afacere de anvergură. Numai că sorții se pare că au surâs cuplului Alexandrov-Udrea tocmai în orașul lui Emil Boc.

S-a dat startul celui mai mare proiect imobiliar din Europa de Sud-Est, care se construieste la Cluj! Ieri, Consiliul Local Cluj a aprobat PUZ-ul pentru Transilvania Smart City, viitorul mini-oraș, construit pe dealul Borzaș din Municipiul Cluj-Napoca, pe o suprafata de 350.000 mp.
Dezvoltarea imobiliară de mare anvergură are proiectate 10.000 de apartamente, un mall, hoteluri, restaurante, un parc de 2 ha, creșă, grădiniță, școală, dar și un heliport. Transportul spre aeroport și spre oras se face cu telegondola, livrările în interiorul cartierului se fac cu drona, fiind stabilite stații de încărcare a mașinilor electrice.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Muie Andronic Stire de cacat scrisa de cacati penalului Andronic ...

17 iunie 2021 11:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.