Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a apreciat miercuri că dosarul 'Mineriadei' reprezintă "o pată neagră" pe obrazul justiţiei din România, adăugând că victimele şi urmaşii lor merită scuze şi că justiţia ar trebui să dea un răspuns cât mai rapid.

Întrebat dacă pot fi traşi la răspundere cei care s-ar putea face vinovaţi de tergiversarea dosarului, Stelian Ion a replicat că aceasta este responsabilitatea justiţiei, nu a ministrului.

"La răspundere nu îi poate trage decât justiţia, nu-i poate trage ministrul justiţiei. Pentru anumite fapte, bineînţeles, avem legislaţie, dar unele au fost verificate de Inspecţia Judiciară, care a spus la un moment dat că nu au fost probleme, când poate în realitate au fost.(...)"

Integral pe AgerpresComentarii

x "o pata neagra pe obrazul Romaniei" sunt cei 3-4 milioane "revolutionari" care, din cateva sute (nici vorba 800) in 89', s-au inmultit in 2021, timp de 32 ani, ca paduchii -si nu se mai termina, seaca Bugetul Statului cu pensii de 5000lei/cap - necontributive, gratuitati la electr, la transport, la medicamente, de-ti sta mintea-n loc, pe baza unor patalamale acordate ieri/alataieri de Secretariatul ala de escroci, astfel: amante, amici de pahar, cuscri, nasi, fini, vecini, membri din partide (vezi Vela PNL cu patalama in 2020). Legea cu "rivolutionarii" trebuie urgent modificata in Parlamanetul de dreapta, sa ramana cu recompense numai urmasii directi ai impuscatilor in 89' - care sunt la 2 m sub pamant.

17 iunie 2021 7:10

Oltean Dar dosarul "Revolutiei", unde armata a impuscat peste 800 de oameni ? Dar "Colectiv" ? Dar miile de dosare ale unor politicieni corupti, dosare clasate ? Dar malpraxisuri medicale ? Dar.....Ce e cu ele. d-le Ministru ?

17 iunie 2021 5:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.