Înainte de a ne plînge de lucrurile care nu merg, mai bine am încerca să măsurăm contribuția la situația de acum. Nu vrem asta. Nu ne place. De ce să riscăm să vedem că firele duc exact la noi. La fiecare sau la majoritatea. Strategia eșecului și motivarea acestuia ne împing întotdeuna spre ceilalți. Ei sunt responsabili de nenorocire. Bună sau rea, înfloritoare sau dezastruoasă, situația ar trebui să ne preocupe pe toți. Nenumărate sunt belelele pe care încercăm să le punem pe seama altora. A noastră, nu. Fie vorba de persoane, de familii, de grupuri profesionale sau de clanuri, de partide sau de mafii, totdeauna vina pică pe ceilalți. Pe dușmani, pe talentați, pe deștepți și pe norocoși. Mai bine să crape și ei decît să ne asumăm o responsabilitate!

Exemplul cel mai grăitor îl constituie cazul respingerii rapoartelor anuale pentru TVR și pentru Avocatul Poporului. Credeți că există cineva în Parlamentul României care să purceadă la o analiză temeinică a situației din TVR și a măsurilor care ar trebui luate pentru a redresa televiziunea publică?

Integral pe CotidianulComentarii

Cîțometru !.... Nu trebuie să fi PSD-ist ca să vezi greșelile din Guvernările PNL-iste și să critici infantilismele și furăciunile PNL-ului !...Se văd cu ochiul liber de către orice roman !.....Deja ne-au avertizat prin vocea lui Ilie Bolojan ca Partida perdantă după alegerile de la Congresul PNL-ului va pierde funcțiile din Statul Român....Așa că din Octombrie vom avea al 3-lea ”Program de guvernare PNL-ist” !.... Se cam alege praful și pulberea de programele de guvernare PNL-iste.....Poporul și necesitățile sale sunt și vor fi abandonate !....Doar se bat ”Lichelele” între ele, cum zicea un PNL-ist de vază !.... Acum au ajuns la faza pe Dosare Penale....unde s-a mai pomenit Partid să se bată în ”Dosare Penale” președintele partidului (Ludovic Orban) cu Secretarul General al Partidului (Robert Sigartău)...Prin Septembrie până în Congres vor scoate și ”Cuțitele Lungi” !....Numai în 2020 PNL-ul cu Guvernul său a împrumutat cca 15 miliarde de Euro doar dați în consum și furăciuni (vezi cazul ”Uni Farm” cu depozitele pline de măști neconforme și ventilatoare ATI de cinci ori mai scumpe....).Alde tine ”Liberalul pur-sânge” ești mulțumit când totul ca producție internă se falimentează voit în țara asta și consumi doar din import ?....Decât așa Liberalism Fanariot mai bine lipsă !....

17 iunie 2021 17:34

ciclop "medicii sunt tortionari , spitalele sunt locuri de detentie " si doar numai pentru afirmatia aceasta avocata popo.ului renate weber trebuia sa primeasca un sut in fund a doua zi dupa afirmatie , acum autorul articolului ne crede "gugustiuci" adica lumea a cam uitat !Nu badie !!

17 iunie 2021 14:19

x Functionarii Mediu/Finante corupti trebuie aspru pedepsiti, la parnaie cu ei, pt crime cu premeditare - cand au avizat asemenea firme fara sa le controleze daca daca detin utilaje/spatiu de incinerare, apoi, Finantele cum au putut sa plateasca facturi, fara dovada incinerarii deseurilor ?! Coruptia in Romania incepe de la deseuri. Crime cu premeditare.

17 iunie 2021 9:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.