Federația Română de Fotbal a reacționat miercuri la controversele iscate de alocarea locurilor în Tribuna a II-a pentru legendele fotbalului românesc. FRF anunță că a obținut mărirea cotei de locuri și explică modalitatea de atribuire a acestora.

Soluţia vine după scandalul la meciul Austria-Macedonia de Nord din cadrul Campionatului European 2020, acolo unde Federația Română de Fotbal a decis să-i trimită pe componenții Generației de Aur la Tribuna 2 a stadionului Arena Națională.

„Ca urmare a demersurilor întreprinse de Federația Română de Fotbal pe lângă UEFA, s-a reușit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanții României la tribuna oficială a Arenei Naționale la meciurile EURO 2020. Astfel, va fi posibilă invitarea în tribuna oficială a mai multor personalități ale fotbalului din România.”

FRF precizează că acest lucru este posibil începând cu partida de joi, dintre Ucraina și Macedonia de Nord, coroborat și cu faptul că solicitările celorlalți parteneri instituționali pentru EURO 2020 sunt mai reduse față de meciul de deschidere.

UEFA, răspuns în exclusivitate pentru Antena 3 în scandalul biletelor VIP
UEFA a precizat pentru Antena 3 că pentru fiecare meci din cadrul EURO 2020 biletele pentru zona VIP sunt alocate în special echipelor participante, în cazul de faţă Austria și Macedonia de Nord.

Restul biletelor au fost distribuite între guvern, partenerii comerciali, UEFA, ţara gazdă, federația organizatoare şi autorităţile locale.

Însă în contextul pandemiei cu COVID-19, capacitatea tribunei VIP a fost drastic redusă. Astfel, locurile disponibile pentru FRF şi autoritățile locale care se ocupa cu organizarea au fost limitate.

Astfel, UEFA a dat asigurări că va încerca alături de FRF să găsească soluţii pentru ca membrii Generaţiei de Aur să participe la următoarele meciuri în cele mai bune condiţii.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.