Ideal este ca vitaminele să le iei în urma unei diete echilibrate pentru că acestea sunt mai potente și se absorb mai bine comparativ cu suplimentele.

Nu este nimic în neregulă dacă ai un dulap plin de vitamine și minerale. Un studu din 2019 arată că 77% dintre americani consumă zilnic suplimente precum vitamine și minerale, dar înainte de administrarea lor trebuie să ai un plan bine stabilit pentru că, în funcție de tipul de vitamine pe care le iei acestea trebuie să fie și eficiente. Înainte de a lua suplimente este indicat să stai de vorbă cu un medic și să vezi exact ce îi este necesar corpului tău.

Ideal este ca vitaminele și mineralele esențiale să le iei în urma unei diete echilibrate pentru că acestea sunt mai potente și se absorb mai bine comparativ cu suplimentele. Dacă suferi de un deficit, ai nevoie de puțin ajutor din partea unui medic. FDA nu aprobă suplimentele, cee ce înseamnă că dovezile în privința siguranței și eficienței lor sunt limitate. Tocmai din acest motiv este indicat să stai de vorbă cu un medic pentru că el este în măsură să-ți spună ce ai nevoie sau ce să eviți astfel încât să nu-ți afecteze sănătatea dacă mai iei și alte medicamente.

Integral pe Ce se intampla doctoreComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.