Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că, dacă PSD va reveni la guvernare în urma moţiunii de cenzură, va pune în aplicare legea care prevede majorarea cu 40 de procente a punctului de pensie.

Întrebat cum va găsi PSD resursa bugetară pentru această majorare, Ciolacu a explicat că acest lucru se va face prin "schimbarea priorităţilor bugetare". Întrebat marţi seară, la România Tv, dacă un guvern PSD va acorda majorarea de 40% a punctului de pensie, în situaţia în care moţiunea de cenzură anunţată pentru această sesiune parlamentară va trece, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns ferm: „Categoric. O să se facă o rectificare bugetară, o să avem alte priorităţi”.

Acesta a detaliat modul în care PSD, dacă s-ar afla la guvernare, ar putea asigura resursa bugetară pentru majorarea pensiilor.

Integral pe AdevărulComentarii

Doamne Ajuta s[ vine la guvernare un partid care sa empatizeaza cu romanii nu cu corportiile, multi-nationalele, bancile straine ......

16 iunie 2021 22:10

Nea Ion Da nea Ioane, astia au dat pana in ultima clipa tot ce au putut......fiindca nu ei trebuie sa imprumute banii necesari acum ca sa acopere aceste ineptii populiste. Dar matale nu cred ca poti intelege acest lucru, deci noapte buna in continuare. Iar cand copiii si nepotii matale vor plange prin straini ca nu pot trai in Romanica din cauza taxelor, impozitelor si datoriilor facute de cei pe care-i lauzi, sper sa ai curajul sa le spui ce "gandeai" cand ii ridicai in slavi. O zi deosebita i-ti doresc si SA VA DEE in continuare PSD tot ceea ce va doriti !

16 iunie 2021 12:42

ion Pana in ultima clipa de guvernare PSD, astia au lucrat pt Popor : au majorat pensiile, au majorat indemnizatiile copii si handicapurile, au investit in curatarea parcurilor, spatiilor verzi, strazilor, transportul comun STB cu autobuze civilizate. Dar, ghinion, a navalit "guvernul meu" a lu' Geaca Rosie, votat/nevotat, lacustele flamande USR/PLUS/PNL care au devorat banii publici, ingrasind conturile bancare ale mafiei rezistace. Alegerile anticipate ar salva Romania de lacustele flamande devoratoare USR/PLUS/PNL.

16 iunie 2021 10:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.