Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a răbufnit după eșecul moțiunii de cenzură de marți. Potrivit acestuia, social-democraţii vor depune plângere penală pe numele deputatului USR Cristina Prună, care a condus şedinţa în care s-a dezbătut moţiunea simplă depusă împotriva ministrului Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

Marcel Ciolacu își dorește dreptate așa că partidul pe care îl conduce va depune plângere penală pe numele deputatului USR Cristina Prună, care a condus şedinţa în care s-a dezbătut moţiunea simplă.

Totodată, el a subliniat faptul că preşedintele de şedinţă nu trebuia să ia în considerare voturile exprimate online la moţiune, întrucât de acestea se ţine cont doar la adoptarea actelor normative.

Integral pe CapitalComentarii

ABCD "guvernul meu" disperat ca este pe faras, arunca o fumigena urat mirositoare (minciuna), ca, bla, bla, credite "nerambursabile" pt familii cu puradei...sanchi, pai, nenorocirea de "guvernul meu", sa majoreze acum, imediat, indemnizatiile pt copii, nu in 2022 ! Evident, nenorocirea de "guvernul meu", nu va da nici un banut chior - credite bla, bla, bla, familiilor cu puradei, nenorocirea de "guvernul meu" vrea sa catige timp sa transfere in Banci straine Bugetul Tarii.

16 iunie 2021 11:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.