La conferința de presă de marți, care a precedat meciul Portugaliei cu Ungaria de la EURO 2020, Cristiano Ronaldo a mutat două sticle de coca-cola de pe masă, înlocuindu-le cu una de apă plata. Gestul portughezului a lovit în plin în cotația la bursă a cunoscutului brand de răcoritoare.

După gestul lui Cristiano Ronaldo de la conferința de presă de ieri, compania Coca-Cola a înregistrat o scădere de 1,6% la bursă. Cristiano Ronaldo a mutat două sticle de Coca-Cola de pe masă, înlocuindu-le cu una de apă plata.

Efect puternic al gestului făcut de portughez, care a înlocuit sticlele de Coca-Cola, sponsor EURO 2020, cu una de apă. Site-ul marca.com scrie că gigantul american a înregistrat pierderi de miliarde. De la 56.10 dolari pentru o acțiune, la 55.22 de dolari, adică 1,6%.

Valoarea acțiunilor companiei a scăzut astfel de la 242 miliarde de dolari la 238 de miliarde.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Kuminecăturile Gemene Cine bea cola în ziua de azi pe motiv că ar fi o băutură sănătoasă?! Întrebucerea ecce, dacă nu ești sportiv de performanță și îți mai permiți câte una alta, poți acum mai ușor să nu te gândești la o cola?

16 iunie 2021 10:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.