Mi-a crescut gradul de alienare în ultima săptămână, dar nu din vina mea. Pur și simplu au fost prea multe evenimente la care am bombănit de unul singur prin casă. Așa că bombăniți și voi, alături de mine.

Momentul Halep, varianta „rezist la dreapta”. Vă amintiți scăndăloiul izbucnit pe bună dreptate când Firea a încercat să profite de imaginea unei Halep proaspăt învingătoare la Wimbledon. Nu era nimic rău că primăria se gândise să-i organizeze o gală. Indecentă era Firea însăși, care tot călărea scena prin fața campioanei. Dacă organiza evenimentul fără să apară, lua 10 puncte. La cum a făcut-o, a luat minus o sută. Vă mai amintiți de Udrea care a ținut să-și ia huiduieli la Gala Bute?, altă îmbolnăvită de putere cu consilieri de imagine beton.

Ei bine, de un „moment Halep-Bute” s-au aranjat și Barna, Orban, Nicușor Dan și, atenție!, Crin Bologa, șeful DNA!

Integral pe LibertateaComentarii

Băi ăla cu imaginea generală, ia suge tu pula nu numai de la mine ci și de la bobor. Muie PSD! Păi, eu nu pot da decât muie PSD-ului, pentru că PSD-ul e responsabil pentru 85% din toată datoria externă a României, adică cele 85 de miliarde euro cu care PSD-ul a înglodat țara-n datorii din 1990 până azi în toate guvernările lui. Iar imbecilul de cur jurnalistic care și-a găsit și el subiect de articol cu ăștia de la meci, eu îi dau muie și lui, pentru că nu s-a dus la meci. Ăștia care sunt acolo-n poză la meci, sunt simpli spectatori, evenimentul e unul sportiv, e meci de fotbal, așa că ce are pula cu meciul și cu prefectura? Muie PSD!

17 iunie 2021 0:50

PROBO Costi Rogozanu se afla si el in treaba( mare ), ne mai vorbind de cuplul comic Cristache -Cristoiu ( adica KK) de la TVR.Zdranganituri de barfe-tinichele in loc de subiecte serioase.Desigur "invitatiile"dau nastere unor semne de intrebare ,insa nu trebuie sa se faca din acest lucru o petarda nationala si o problema de lupta politica.Autonomia ceruta ( din nou) de UDMR,iata o problema care ar putea fi discutata de acesti "eroi" ilari ai ziaristicii.

16 iunie 2021 12:12

Băi Revin, nu mai dau muie la PSD. Mi-as da mie da mi-e scarba de propria-mi persoana asa ca ma duc sa ma impusc. E singurul lucru bun ce pot sa-l fac pentru umanitate.

16 iunie 2021 9:20

Pute E normal in gasca suntem puternici si de necercetat ,noi suntem viitorul tarii !!

16 iunie 2021 8:51

P Si ce vreti sa stea izolat in casa ...sunteti interessanti de prosti

16 iunie 2021 8:19

Este o imagine generată de turmele de OVINE și BOVINE care votează ”de-am boulea”! Unde sunt PAPAGALII ce zberau, ca proștii, ”m....e” psd”? Acum s-o s.geți de la pnl!!!

16 iunie 2021 8:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.